Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek egy kicsit nekem...

Segitenetek egy kicsit nekem helyre jonni?

Figyelt kérdés
a lenyeg az hogy mar tobb mint 1,5 eve probalkozzunk a babaval,es az este el jutottam arra pillanatra ahol azt mondtam magamnak,hogy mar nem birom tovabb,elkaztem sirni es imatkozni hogy lehessen mar nekem is egy babam,mert annyira szeretnem megajandekozni mar a ferjemet,egy kis babaval,mert tudom hogy nagyon jo apuka lenne belole,es mar en is szeretnek anyuka lenni,a ferjem 35 eves,es ebbol kifolyolag,ertheto hogy fel attol hogy nem lessz gyereke a korabol kifolyolag,en 25 eves leszek,nekem tudom hogy van meg idom,de o mindig azt hajtogatja hogy mikor lessz mar kisbabank!annyira rossz mindig csalodast okozni neki,amikor megmondom hogy hat ebben a honapban sem sikerult! meg tud szakadni a szivem,ebben a fajdalomban hogy miert nem ad mar nekunk a JO ISTEN mar egy babat,mert nagyon szeretnenk,es mindene meg lenne! annyiszor elkepzeltem mar hogy latom a ferjemet a mi babankal a kezeben tartani!! mar annyiszor almodtam pozitiv tesztrol,es most az a helyzet hogy mar 2 napja kesik a menszim,de a tegnap reggel teszteltem elso pisibol es negativ lett,es en mar tul vagyok 100 terhessegi teszten is tul,es mar undorodom is attol hogy megint csinaljak,es mar megint csak negativ legyen!! de mar tudom azt hogy kar remenykedni,mert mar pozitivnak kellet volna lennie ha terhes lennek! szoval most olyan jo volt egy kicsit magam ki beszelni,mert mar annyira bogok hogy mar a nyomtatot sem latom!! elore is koszonom a valaszokat!
2011. nov. 17. 10:09
1 2 3
 21/22 ZsZs27 ***** válasza:
Szia! A férjemmel mi 3,5 évig próbálkoztunk mire terhes lettem. Orvosi segítséggel végül sikerült és láss csodát, nem is egy, de kettő jött egyszerre! Most 7 hónapos a két kis tündérke. Éveken keresztül teszteltem ha már egy napot késett, a vége mindig sírásba torkollott. Eleinte nagyon magam alatt voltam én is. Egy ismerősöm 15 év után lett terhes, együtt szültünk. Ők már lombikkal is próbálkoztak, de sehogy nem jött össze nekik. Kitarottak egymás mellett, és most egy gyönyörű kisfiú boldog szülei, aki csak úgy spontán meglepetésként "kopogtatott be" hozzájuk, amikor már teljesen lemondtak róla, hogy valaha gyermekük lesz. Ne veszítsd el a reményt!
2011. nov. 30. 21:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.Mi 4 és fél éve próbálkozunk.A második orvoshoz járok most már mert az elsö nem vett komolyan (akkor 24 éves voltam). Mindenképpen orvosi segitség kell!Nem szabad feladni, mi lesz akkor ha előtted is hosszu ut vár...(ne legyen igy). És ne magad okold addig amig nem tudjátok, hogy kinél van a gond. A mi esetünkben nálam van a probléma mégse okolom magamat, az csak ront a helyzeten.
2011. dec. 1. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!