Valaki helyre "rázna" egy kicsit? Már nem bírom.
Van egy tüneményes 22 hónapos kisfiam,nagyon szeretem,de már kikészít a drága.Nem hagy 1 szabad percet nekem,mert állandóan rajtam lóg,nem játszik el egyedül.Állandóan vinnyog,nyűglődik.Este gyönyörűen elalszik a helyén,persze úgy,hogy ott ülök mellette,de éjfél körül már sír és nem tudom vissza altatni a helyén,mert ő anya mellett akar aludni.
Eddig nagyon jó evő volt,most viszont semmit nem akar enni,de még inni se nagyon :(
Nem fogad szót...hisztizik.
Másnál is így van? Vagy csak én látom roszabbnak a helyzetet,mert én magam se vagyok túl jó lelkiállapotban?Eléggé bánatos vagyok és "magányosnak" érzem magam..persze nem úgy,mert nem úgy unatkozom a gyerekkel...csak egyszerűen nincs senkim.Másik városba költöztünk,nem ismerek itt senkit,de ha otthon vagyunk anyukámnál,akkor se érzem magam jobban.A "barátnőimnek" egynek sincs gyereke ezért el is távolodtak tőlem.Úgy érzem egyedül vagyok minden problémámmal nincs kivel megbeszélhetném,anyukámmal se nagyon tudom,mert ő csak az unokának örül,meg mindig csak ugyanazt mondja...költözzetek haza(mármint a gyerek meg én),de az se lenne jó nekem,attól még szükségem lenne társra,barátokra...
Megértelek, mi is most költözünk, de nekem az a taktikám, hogy oltári pofátlan vagyok és játszótéren elkezdek beszélgetni az anyákkal és kész, vagy séta közben. Sőt vannak ugye klubprogramok is az is nagyszerű :o) Hidd el, hogy a gyereknek sem jó ha depimamit lát, nagyi sem mindig oké egyedül, szóval kapd össze magad és ismerkedj! Biztos, hogy szívesen látnak az anyák misztikus csoportja..van köztünk valami láthatatlan fonál :o)
A kisfiadra hatással lehet most a meleg is:o9
Biztos, hogy most a meleg miatt nyűgösebb. Totál megértelek, én is így voltam ezzel.
Hát én amikor nagyon kiborultam, zenét hallgattam, nekem az volt a megnyugvás. Meg meg kell tanulni néha kicsit kikapcsolni, ha nyűglődik, akkor hagyni kell egy pár percre, és kicsit olyannal foglalkozz addig, amit szeretsz. Nekem a másik megoldás az volt, hogy 2 évesen beadtam bölcsibe, és én visszamentem dolgozni. Neki nagyon jót tett a gyerektársaság, és a szocializálódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!