Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek egy kicsit nekem...

Segitenetek egy kicsit nekem helyre jonni?

Figyelt kérdés
a lenyeg az hogy mar tobb mint 1,5 eve probalkozzunk a babaval,es az este el jutottam arra pillanatra ahol azt mondtam magamnak,hogy mar nem birom tovabb,elkaztem sirni es imatkozni hogy lehessen mar nekem is egy babam,mert annyira szeretnem megajandekozni mar a ferjemet,egy kis babaval,mert tudom hogy nagyon jo apuka lenne belole,es mar en is szeretnek anyuka lenni,a ferjem 35 eves,es ebbol kifolyolag,ertheto hogy fel attol hogy nem lessz gyereke a korabol kifolyolag,en 25 eves leszek,nekem tudom hogy van meg idom,de o mindig azt hajtogatja hogy mikor lessz mar kisbabank!annyira rossz mindig csalodast okozni neki,amikor megmondom hogy hat ebben a honapban sem sikerult! meg tud szakadni a szivem,ebben a fajdalomban hogy miert nem ad mar nekunk a JO ISTEN mar egy babat,mert nagyon szeretnenk,es mindene meg lenne! annyiszor elkepzeltem mar hogy latom a ferjemet a mi babankal a kezeben tartani!! mar annyiszor almodtam pozitiv tesztrol,es most az a helyzet hogy mar 2 napja kesik a menszim,de a tegnap reggel teszteltem elso pisibol es negativ lett,es en mar tul vagyok 100 terhessegi teszten is tul,es mar undorodom is attol hogy megint csinaljak,es mar megint csak negativ legyen!! de mar tudom azt hogy kar remenykedni,mert mar pozitivnak kellet volna lennie ha terhes lennek! szoval most olyan jo volt egy kicsit magam ki beszelni,mert mar annyira bogok hogy mar a nyomtatot sem latom!! elore is koszonom a valaszokat!
2011. nov. 17. 10:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Drága lélek.Biztosan lesz baba (esetleg babátok( Kitartást biztosra veszem hogy már készülődőben van egy lélek aki készül leszállni hozzátok hogy Boldogabbá tegyen titeket. nekem tavaly született meg a babónk mi voltunk a legboldogabbak, és már én is ujra vágyakozom rá hogy ismét állapotos legyek És egy ilyen tüneménnyel áldjon meg a jóisten. Kitartást nekted hidd el össze fog jönni lehet karácsonyra már pozitvat tesztelsz :DDrukkolok
2011. nov. 17. 10:20
 2/22 anonim ***** válasza:
66%

nem biztos, hogy + nak kellett volna lennie, ha terhes vagy. holnap tesztelj megint, hátha, ha addig nem jön meg.

És ne a jó istenhez imádkozz, hanem tegyél azért valamit, hogy legyen babátok. az imádkozáson kívül milyen vizsgálatokat csinűltattatok?

inkább orvos tud segíteni, mint isten.

2011. nov. 17. 10:23
 3/22 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom!!
2011. nov. 17. 10:24
 4/22 anonim ***** válasza:

Voltatok már orvosnál, mert ennyi idő után érdemes elmenni. Megvizsgálnak mindkettőtőket és ha gond van tudják orvosolni. Nem lehet, hogy nagyon görcsösen szeretnétek mind a ketten? Sajnos az nagyon gátolhatja ám a dolgot.

Nektek is biztosan lesz majd babátok, de a kis babóca két nyugodt szülőhöz akar jönni, nem két idegileg megfeszült emberhez. Át fogjátok élni a csodát, de ahhoz meg kell nyugodni és a férjednek is.

2011. nov. 17. 10:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg inkább Isten tud segíteni, mint orvos. No persze az orvos is lehet Isten eszköze, tehát ha még nem mentetek el, akkor menjetek kivizsgálásra, mert az embernek is meg kell tennie a maga részét, de én láttam már csodát.

Orvos is széttárta a kezeit, amikor semmilyen segítség nem működött, és 11 év után mégis baba lett, másik barátainknál meg 16 év után köszönt be az áldás. Szóval remény mindig van!

Másfél év összességében nem mondható soknak, természetesen megértem, hogy türelmetlenek vagytok, és a csalódást, és kilátástalanságot is valamennyire át tudom érezni (azért csak valamennyire, mert nekem vannak gyerekeim és terhes is vagyok éppen, de sok barátom van Veletek egy cipőben).

Azt azért érdemes letisztázni magatokban, hogy ez nem a Te hibád, sőt senkinek nem a "hibája", mert közösen kell hogy összejöjjön az a baba, és a csalódást sem "Te okozod a férjednek".

Amúgy én is azt mondom, hogy ez a hónap még nem reménytelen, késői peteérésből nem biztos, hogy már kimutatná.

Egyébként furcsa, de Te is adtál nekem egy kis erőt most, mert én meg azon szenvedek, hogy már 15 hete kínoz a hányinger, közben el kell látnom a nagyobb gyerekeket és a háztartást, és most egy kicsit elszégyelltem magam, hogy nagyon tudom magam sajnáltatni, mikor nekem már csak pár hónapot kell kibírnom, és kezemben lesz a baba...

Úgyhogy köszönöm Neked, és nagyon-nagyon szurkolok, és tudd, hogy van aki imádkozik Értetek, mert minden nap imádkozunk a babaára várókért! Persze főként az ismerősökért, de most már értetek is.

2011. nov. 17. 10:37
 6/22 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után orvoshoz kell fordulni.Ti mentetek?Mindent rendben találtak?

Egyébként meg minél jobban rá görcsölsz, annál rosszabb.Magamból tudom.

Én 22 éves voltam,párom pedig 34.Hónapokig próbálkoztunk sikertelenül.Már elegem volt, mondtam magamnak, hogy még biztos nincs itt az idő.Rá voltam görcsölve.

Na egyik nap azt mondtam, hogy nem érdekel, jön amikor akar, hagyjuk az egészet.

Következő hónapban nem jött meg.Pozitívat teszteltem.El sem hittem.

Most már 10 hónapos a lánykánk, és most úgy néz ki,hogy megint terhes vagyok, és ez pusztán balesetből jött össze! :) De nem bánom.

Én azt ajánlom, hogy legyetek nyugottabbak, ne görcsöljetek.Ha kell menjetek orvoshoz.

2011. nov. 17. 10:38
 7/22 A kérdező kommentje:
megegyszer nagyon szepen koszonom a valaszokat!! megprobalok megnyugodni!!
2011. nov. 17. 10:42
 8/22 anonim válasza:
mi 3 éve probálkozunk,orvoshoz járunk,eddig sikertelenül:(de nem adjuk fel.mert egyszer ugyis összejön.és neked is összejön egyszer.ugyhogy fel a fejjel:)
2011. nov. 17. 11:07
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 19 hónapot vártam a Kisfiamra, minden hónapban reménykedtem és bőgtem, úgyhogy tudom, miről beszélsz.

Ráadásul közben két vetélésem is volt, mindkétszer kicsit belehaltam én is ...

Nekünk akkor sikerült a Baba, amikor elkezdtük a kivizsgálásokat annak ellenére, hogy sejtettük, minden rendben van.

De mégis, amikor kezemben volt a papir a normális hormonszintjeimről, láttam a "hatalmas" érő tüszőmet az UH-n, és a Férjem is megnyugodhatott az 50 milliós seregével, abban a ciklusban azonnal jött a Kis Drágánk.

Talán Te is megnyugodnál ...

Kivánom a legjobbakat Neked, Nektek, hogy mielőbb teljesülhessen az Álmotok!

2011. nov. 17. 11:37
 10/22 anonim ***** válasza:

Magadat hibáztatod, hogy nem tudod megajándékozni a férjed, de biztos, hogy vele minden rendben van? Szerintem érdemes lenne elmenni egy vizsgálatra azért.

Isten segíteni fog, bízz benne. Mikor terhes lettem, azt mondták a babám vagy meghal szülés közben, vagy sérült lesz egy életen át. Sírva imádkoztam a Bazilikában, hogy segítsen nekem a Jó Isten! 8 hónapos, életvidám, egészséges kislányom van!!!! Kitartást és sok erőt kívánok nektek!

2011. nov. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!