Segitenetek egy kicsit nekem helyre jonni?
Próbálj kétkedés nélkül hinni, kis hit kevés! Én is a Jóistenben bízom, hogy megadja nekünk a gyermeket, az első két hónap iszonyúan rosszul viseltem, hogy nem jön, aztán rájöttem, h ettől még nem leszek hamarabb várandós.
Ha tudod, ne nézegesd a netet folyton, hanem élj, pihenj, szeresd a férjed és mindez magával hozza majd őt is.
Ha pedig ilyen rég próbálkoztok, vizsgáltasd meg magatokat, ez is segíteni fog,és én a férjemmel is beszélnék erről, hogy ez mennyire megvisel.
Ha elengeded ezt a görcsös akarást, minden helyre fog jönni!
Nagyon görcsölsz rajta, persze, teljesen érthető.
Érdemes lenne egy pár hónapra szüneteltetni ezt a babadolgot, és ezt megbeszélni a pároddal is. A baba leginkább nyugalmas és szerelmes helyre szeret jönni.
Nyugodtan vessetek meg érte, de hányszor olvastuk már itt vagy hallottuk valakitől, hogy akkor jött a baba, amikor letettek róla, vagy feladták, hogy valaha is lesz nekik?
Kicsit most magatokkal foglalkozzatok, és folyjatok az árral. Menjetek moziba, vacsorázni, szerelmeskedjetek, ne pedig gyereket csináljatok.
A 35 év simán jó, nincs azzal semmi gond, 40-50 éves férfiaknak is simán összejön a baba.
Biztos vagyok abban, hogy mindketten teljesen rendben vagytok és egészségesek, hogy összejöjjön a baba, de ez az erőlködés gátat szab mindennek, és ezt nem kizárólagosan Rád értem, hanem a Férjedre is.
Szívből kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon, és hiszem, hogy mihamarabb azt fogjuk olvasni, hogy az ultrahang mutatott egy gyönyörű kis hólyagocskát. : )
Kedves kérdező!
Én ugyanebben a cipőben járok. Másfél év után,sajnos még nekem se sikerült. A közelembe pedig most csak úgy potyognak a babák:) Gondolhatod,hogyan érzem magam. Lassan kezdek depis lenni. Ha szeretnél velem megismerkedni,beszélgetni,írj privit. Jó lenne egy ugyanazzal a problémával küszködő emberrel beszélgetni.
Kívánom,hogy sikerüljön számunkra a gyermek:)))
U.I.: Imádkozz,mert tudom,hogy Isten segíteni fog.
Kedves kérdező!Ennyi idő után forduljatok orvoshoz.Lehet csak valami kis probléma miatt nem jön a baba.Elmesélem az én történetemet:23éves vagyok,8hónap után sikerült teherbe esnem.Tudom,ez nem sok idő.De!Én 4hónap sikertelen próbálkozás után elmentem orvoshoz.A dokim nagyon megértő volt,rögtön elkezdtük a kivizsgálásokat.2hónapig figyeltük a peteérésemet,majd 2hónap múlva kiirt Hsg-re(petevezeték átfújás).Kiderült,hogy a petevezetékeimet egy gyulladás szövődménye elzárta.Sikerült átmosni és még abban a hónapban terhes maradtam!
Szóval,lehet nektek is csak egy pici segitségre van szükségetek.Úgyhogy a menzid elmúltával szedd össze a bátorságodat és irány az orvos.Sok szerencsét kivánok és mielőbbi pozitiv tesztet!:)
Szia!
Mi 3 éven át nem védekeztünk , rendszeresen sexeltünk :) és nem sikerült, mikor is kiderítette az orvos, hogy nem érik a petém! Lesokkoltam magam, aztán kaptam rá gyógyszert, és első hónapban megcsináltuk az utódot :)
A tesóm lelkész, szóval volt értünk imádkozva rendesen, de sajna csak a doki tudta megoldani, a természet nem :S
1. lépés, kivizsgáltatod magadat, 2.a párodat.
lehet kevés katonája van, és egy inszemmel már ott is a baba, vagy úgy jársz mint én, vagy sok csajszi, akinek tudott segíteni az orvostudomány!
A hit rendben van, megerősít lélekben!
Éljél egészségesen, és gondolkozz pozitívan! Sajnos attól nem lesz gyerek, ha magadat hibáztatod, és tönkremész !
A férjem 47 éves volt én 33 mikor a kisfiunk született.Mindkettőnknek van már nagyobb gyereke,nem terveztük.Ezt azért írom,hogy a korotok miatt ne aggódj annyit.
Szerintem Ti lelkileg belekerültetek egy mókuskerékbe,amiből ki kellene szállni.
Nagyon szurkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!