Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek egy kicsit nekem...

Segitenetek egy kicsit nekem helyre jonni?

Figyelt kérdés
a lenyeg az hogy mar tobb mint 1,5 eve probalkozzunk a babaval,es az este el jutottam arra pillanatra ahol azt mondtam magamnak,hogy mar nem birom tovabb,elkaztem sirni es imatkozni hogy lehessen mar nekem is egy babam,mert annyira szeretnem megajandekozni mar a ferjemet,egy kis babaval,mert tudom hogy nagyon jo apuka lenne belole,es mar en is szeretnek anyuka lenni,a ferjem 35 eves,es ebbol kifolyolag,ertheto hogy fel attol hogy nem lessz gyereke a korabol kifolyolag,en 25 eves leszek,nekem tudom hogy van meg idom,de o mindig azt hajtogatja hogy mikor lessz mar kisbabank!annyira rossz mindig csalodast okozni neki,amikor megmondom hogy hat ebben a honapban sem sikerult! meg tud szakadni a szivem,ebben a fajdalomban hogy miert nem ad mar nekunk a JO ISTEN mar egy babat,mert nagyon szeretnenk,es mindene meg lenne! annyiszor elkepzeltem mar hogy latom a ferjemet a mi babankal a kezeben tartani!! mar annyiszor almodtam pozitiv tesztrol,es most az a helyzet hogy mar 2 napja kesik a menszim,de a tegnap reggel teszteltem elso pisibol es negativ lett,es en mar tul vagyok 100 terhessegi teszten is tul,es mar undorodom is attol hogy megint csinaljak,es mar megint csak negativ legyen!! de mar tudom azt hogy kar remenykedni,mert mar pozitivnak kellet volna lennie ha terhes lennek! szoval most olyan jo volt egy kicsit magam ki beszelni,mert mar annyira bogok hogy mar a nyomtatot sem latom!! elore is koszonom a valaszokat!
2011. nov. 17. 10:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Próbálj kétkedés nélkül hinni, kis hit kevés! Én is a Jóistenben bízom, hogy megadja nekünk a gyermeket, az első két hónap iszonyúan rosszul viseltem, hogy nem jön, aztán rájöttem, h ettől még nem leszek hamarabb várandós.

Ha tudod, ne nézegesd a netet folyton, hanem élj, pihenj, szeresd a férjed és mindez magával hozza majd őt is.

Ha pedig ilyen rég próbálkoztok, vizsgáltasd meg magatokat, ez is segíteni fog,és én a férjemmel is beszélnék erről, hogy ez mennyire megvisel.

Ha elengeded ezt a görcsös akarást, minden helyre fog jönni!

2011. nov. 17. 13:36
 12/22 A kérdező kommentje:
a tegnap megjott! 31 napos lett most a ciklusom!! elmegyek orvshoz miutan elmultik!!
2011. nov. 19. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Szegénykém. Én 26 vagyok párom 36 majdnem mint ti:D votl 1 vetélésem és 1 missed ab.-om aztóa a 3. végre sikeres.Fel a fejjel. és ha elmúlik a mensid irány a doki.1 év próba után már meddőségi vizsgálat szokott jönni.Van mikor a szülő ivarsejt nem összeférhető vagy ne adj Isten probléma van vkinél.NA DE MOST NEM AZÉRT IRTAM MERT EZEN KELL AGYALNOD!!!!!!!!!!Az álmok mindig jelentenek vmit igy ha ezt láttad akkor van jeelntősége.NE addjátok fel én szorítok és imádkozok értetek csak te is higy benne és úgy lesz ha nem görcsösen akarjátok...egyszer mondták nekem ,hogy volt egy meddő pár akik hitben jártak. Az orvosok feladták ők nem.Vettek babaruhát amit egy jóllátható helyre tettek aztán naponta ahányszor elmentek mellette megsimogatták és mondták: "Köszönjük Uram a kisbabánkat" nme tudom mennyi idő telt el ,de összejött nekik is :D Fel a fejjel drága nem lesz semmi baj..átjárhatóságit biztos csinálnak majd vagy hormon gyógyszert kapsz ami peteérést elősegít,de ettől független a párod is viszgálják ki. Emlékszem már mi is 6ónap próba után (előzmények miatt) előjegyzésre mentünk volna a KAÁlI-ba és előtte egy nappal derült ki,hogy babab lesz na az tartott 8hétig :( majd 2 hónap pihi után sikerült és azóta 25hetes vagyok a lányommal.Szorítok,majd írjál!
2011. nov. 19. 15:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Nagyon görcsölsz rajta, persze, teljesen érthető.

Érdemes lenne egy pár hónapra szüneteltetni ezt a babadolgot, és ezt megbeszélni a pároddal is. A baba leginkább nyugalmas és szerelmes helyre szeret jönni.

Nyugodtan vessetek meg érte, de hányszor olvastuk már itt vagy hallottuk valakitől, hogy akkor jött a baba, amikor letettek róla, vagy feladták, hogy valaha is lesz nekik?

Kicsit most magatokkal foglalkozzatok, és folyjatok az árral. Menjetek moziba, vacsorázni, szerelmeskedjetek, ne pedig gyereket csináljatok.

A 35 év simán jó, nincs azzal semmi gond, 40-50 éves férfiaknak is simán összejön a baba.

Biztos vagyok abban, hogy mindketten teljesen rendben vagytok és egészségesek, hogy összejöjjön a baba, de ez az erőlködés gátat szab mindennek, és ezt nem kizárólagosan Rád értem, hanem a Férjedre is.

Szívből kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon, és hiszem, hogy mihamarabb azt fogjuk olvasni, hogy az ultrahang mutatott egy gyönyörű kis hólyagocskát. : )

2011. nov. 19. 15:41
 15/22 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én ugyanebben a cipőben járok. Másfél év után,sajnos még nekem se sikerült. A közelembe pedig most csak úgy potyognak a babák:) Gondolhatod,hogyan érzem magam. Lassan kezdek depis lenni. Ha szeretnél velem megismerkedni,beszélgetni,írj privit. Jó lenne egy ugyanazzal a problémával küszködő emberrel beszélgetni.

Kívánom,hogy sikerüljön számunkra a gyermek:)))

U.I.: Imádkozz,mert tudom,hogy Isten segíteni fog.

2011. nov. 19. 17:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Ennyi idő után forduljatok orvoshoz.Lehet csak valami kis probléma miatt nem jön a baba.Elmesélem az én történetemet:23éves vagyok,8hónap után sikerült teherbe esnem.Tudom,ez nem sok idő.De!Én 4hónap sikertelen próbálkozás után elmentem orvoshoz.A dokim nagyon megértő volt,rögtön elkezdtük a kivizsgálásokat.2hónapig figyeltük a peteérésemet,majd 2hónap múlva kiirt Hsg-re(petevezeték átfújás).Kiderült,hogy a petevezetékeimet egy gyulladás szövődménye elzárta.Sikerült átmosni és még abban a hónapban terhes maradtam!

Szóval,lehet nektek is csak egy pici segitségre van szükségetek.Úgyhogy a menzid elmúltával szedd össze a bátorságodat és irány az orvos.Sok szerencsét kivánok és mielőbbi pozitiv tesztet!:)

2011. nov. 19. 17:40
 17/22 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valszokat!!
2011. nov. 20. 17:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, bízz a jó istenben, én biztos vagyok benne hogy egy ilyen szeretetre méltó, és szeretetet adni tudó párt megfogja ajándékozni egy kisbabával.Nagyon jó helyre kerülne. Az hogy eddig nem jött össze,biztosan van valami oka. És hidd el sokan vannak még így, ezért vannak kezelések, amik segítenek ezen. Nem csak te, hanem a férjeddel együtt menjetek el, mert lehet hogy vele van valami. Csak egy kis gyógyszer kell, és össze is fog jönni a csöppség. Ja, és hallottam hogy 2 naponta kell együtt lenni a pároddal ha növelni akarjátok az esélyeket. DE ORVOS! MINDENKÉPP! Úgy érzem az segíteni fog mert megtalálják a problémát
2011. nov. 20. 20:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 3 éven át nem védekeztünk , rendszeresen sexeltünk :) és nem sikerült, mikor is kiderítette az orvos, hogy nem érik a petém! Lesokkoltam magam, aztán kaptam rá gyógyszert, és első hónapban megcsináltuk az utódot :)

A tesóm lelkész, szóval volt értünk imádkozva rendesen, de sajna csak a doki tudta megoldani, a természet nem :S

1. lépés, kivizsgáltatod magadat, 2.a párodat.

lehet kevés katonája van, és egy inszemmel már ott is a baba, vagy úgy jársz mint én, vagy sok csajszi, akinek tudott segíteni az orvostudomány!

A hit rendben van, megerősít lélekben!

Éljél egészségesen, és gondolkozz pozitívan! Sajnos attól nem lesz gyerek, ha magadat hibáztatod, és tönkremész !

2011. nov. 21. 00:18
 20/22 anonim ***** válasza:

A férjem 47 éves volt én 33 mikor a kisfiunk született.Mindkettőnknek van már nagyobb gyereke,nem terveztük.Ezt azért írom,hogy a korotok miatt ne aggódj annyit.

Szerintem Ti lelkileg belekerültetek egy mókuskerékbe,amiből ki kellene szállni.

Nagyon szurkolok Nektek!

2011. nov. 30. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!