Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatívat teszteltem reményked...

Negatívat teszteltem reménykedhetem még?

Figyelt kérdés
November 2án is együtt voltam a párommal a ciklus.hu szerint akor volt peteérésem rá 12napjára olyan érzés jött rám mint amikor megakarna jönni de semmi csak görcsöltem pedig csak november 19én kéne.lehettet beágyazódás?és ma 15-én reggel csináltam egy tesztet de negatív lett.korai volt még csinálnom?
2011. nov. 15. 19:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az LH teszt a legjobb!

Bár nekem amikorra pozitív lett a teszt, akkora jelezte a ciklus.hu is....

De ez egyénenként változik...

Mindenképp várd meg a menszesz napját, ha még negatív, akkor is picit reménykedhetsz, mert volt akinél csak mensi elmaradás után 1 héttel lett pozitív...

Ez a hormon szinttől is függ...

2011. nov. 21. 21:49
 22/28 A kérdező kommentje:
jaaj nagyon remélem hogy nemjön meg és 1hét után tesztelek ujra mert még ma sincs semmi jele már ez a 4-ik nap.és ma reggel is csináltam tesztet de negatív :(((megpróbálom 1hét után.
2011. nov. 22. 13:21
 23/28 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2011. nov. 25. 13:24
 24/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem megint nemjött össze :(tegnapelött jött meg november 26-án 1hét késés után,biztos megint a hormonok szorakoznak velem :(mit csináljak hogy sikerüljön?:(
2011. nov. 28. 10:46
 25/28 anonim ***** válasza:
Először is ne stresszelj..tudom,könnyű momdani,de meg kell próbálni.Ha nagyon ráhajt az agyad,történhet ilyen kudarc.
2011. nov. 28. 22:54
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha elmúlt a mensid, akkor kezdd el inni a cickafarkfű teát és jó meleg ülőfürdőt is készíts legalább minden másnap cickafarkfűből és konyhasó keverékéből egészen a peteérés napjáig. A teát üresen vagy mézzel idd. Édesítőt hanyagold, ha lehet.

A ciklus.hu helyett pedig használd a babatervezők otthona naptárát, vagy a kismama.hu termékenységi naptárát. Sokkal jobbak!

Tapasztalat, azonnal rendbe tette a menstruációs ciklusomat óramű pontossággal 28 napra jött meg a fentiek után. A 3. hónapban kezdtünk dolgozni a dolgon aktívan, és azonnali eredménnyel járt. Már "félidősek" vagyunk. :)

2011. nov. 29. 11:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a valaszt megfogadom és kiprobalom amit javasolsz.gratulálok neked jóegeszseget kívánok!igazad van kedves utolsó elötti de a mai világban nehez nem stresszelni de megprobalom inkabb az a baj nagyon ra voltam hangolodva és ezert nemjott ossze.de most megprobalok masra koncentralni,és majd akor összejön remélem ha nemfogom görcsösen akarni nemakarok megint így járni.sziasztok!:)
2011. nov. 29. 14:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti voltam.Örülök,hogy hasznos gyakorlati tanácsot is kaptál!!És gratula a tanácsadónak:)

Tényleg nem egyszerű,de érdemes megtalálni a nektek megfelelő ellazulást,mert később is szükséges lesz:)s nem elég testileg rendben lenni,lelkileg is légy jó formában.Ajánlom a kineziológust,a jógát.

2011. nov. 29. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!