Negatívat teszteltem reménykedhetem még?
Figyelt kérdés
November 2án is együtt voltam a párommal a ciklus.hu szerint akor volt peteérésem rá 12napjára olyan érzés jött rám mint amikor megakarna jönni de semmi csak görcsöltem pedig csak november 19én kéne.lehettet beágyazódás?és ma 15-én reggel csináltam egy tesztet de negatív lett.korai volt még csinálnom?2011. nov. 15. 19:25
11/28 anonim válasza:
Minek emelte ki, ha nem válaszol!?
Hahóóóóóó!
Hallasz minket???
Brékó Brékó!
Mi lett? Megjött vagy baba?
12/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok!bocsi hogy nemválaszoltam.háát nemjött meg a várt napjára az az november 19ére.és ma mar 21ke van es meg most sem :)de ez még nem jelent igaz semmit de reménykedem.azota nemcsináltam tesztet majd ma csinálok csak nem merek mert meg szerintem korai és félek hogy negatív lessz.
2011. nov. 21. 10:51
13/28 anonim válasza:
Ma már kimutatná tuti :)
csináljál, és írd meg!
drukk
14/28 A kérdező kommentje:
köszi hogy drukolsz :)fogok ma csinálni :)
2011. nov. 21. 12:14
15/28 anonim válasza:
Szorítok én issssss!!!!!!!!!!!!
17/28 A kérdező kommentje:
köszike utolsó :)))
2011. nov. 21. 13:39
18/28 A kérdező kommentje:
most csinaltam lily gyorstesztet de negatív lett :(ilyenkor már ki kéne mutatnia vagy nem? ez a 3-ik nap hogy nem jött meg és semmi jel nincsen.a tesztek mindig kimutatják?
2011. nov. 21. 17:37
19/28 anonim válasza:
Hát, általában kimutatják ilyenkor már.
Elsővel négy nap késés után teszteltem délután és majd leugrott a csík olyan gyorsan jött ki az eredmény. Másodikkal mensi nem várt napján lassan, de kijött az eredmény. Harmadikkal nem várt mensi előtt 2 nappal délutáni mintából azonnal pozitív eredmény.
20/28 anonim válasza:
na basszus, ki kellene mutatnia,kivéve, ha később ért a petéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!