Negatívat teszteltem reménykedhetem még?
Figyelt kérdés
November 2án is együtt voltam a párommal a ciklus.hu szerint akor volt peteérésem rá 12napjára olyan érzés jött rám mint amikor megakarna jönni de semmi csak görcsöltem pedig csak november 19én kéne.lehettet beágyazódás?és ma 15-én reggel csináltam egy tesztet de negatív lett.korai volt még csinálnom?2011. nov. 15. 19:25
1/28 anonim válasza:
Nagyon is hogy korai volt!!!! Türelem dukkolok 19.-én csinálj vagy ha előbb miindenképp 10-es érzékenységűvel!
2/28 anonim válasza:
A beágyazódás utáni 3.nap már kimutatja a teszt.
3/28 anonim válasza:
A ciklus.hu nem adja ki megfelelően az ovuláció pontos napját. Pl. nekem most okt. 27-re tette, holott minden jel november 4-én volt. Hétvégére nem várom. A ciklus.hu rosszul van programozva.
4/28 anonim válasza:
Első vagyok na persze beágyazódás után 3.nap elméletileg, de ez sok mindentől függ mert lehet csak 3.-án volt peteérésed, de attól is függ mikor teszteltél? Reggel első vizeletből? Eleve még nem is késik szóval nincs miért aggódnod!
5/28 anonim válasza:
nekkem is hasónlóva csak én 27.-én várom és mensi után is görcsöltem most pedig borzastóan fájnak a melleim meg eresednek is
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat majd meglátjuk mi lessz,de nemadom fel :)
2011. nov. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!