Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha egy nőnek nem lehet gyereke...

Ha egy nőnek nem lehet gyereke, (petesejt gondok miatt), te adnál neki petesejtet ha ő NAGGGYON megfizetné?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 10:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Családtagnak akármikor, természetesen nem pénzért. Idegennek is szívesen adnék, de azért már kárpótolhat!
2011. okt. 20. 12:22
 12/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én lombikozás közben adtam. Mert nekem nagyon sok petesjtem érrt meg. Azt sem tudtam kinek adja az intézet és nem is kértem volna érte pénzt soha. Nem vagyunk gazdagok, de nekem sok petesjtem volt akkor valakinek remélem segitettem. Nekem ez így természetes!

2011. okt. 20. 12:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem
2011. okt. 20. 13:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, meggondolnám, hogy adjak. Nem feltétlenül a pénz miatt, bár az is jól jönne, de nem az az elsődleges szempont. Sajnos sok a meddő pár, és ha ezzel segíthetek valakin, hogy átérezze a várandósság csodáját, akkor az már egy nagyon jó dolog. Persze kicsit bennem van az is, hogy biológiailag az én gyerekem lenne, de hát nem én hordom ki, és nem is látom soha, nem tudom, hogy kié lesz, akkor végül is nem zavarna. Annak meg nagyon kicsike az esélye, hogy majd pont a féltestvérével jön össze az én saját gyerekem.
2011. okt. 20. 13:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, adnék, és nem elsősorban a pénz miatt, bár nagyon is jól jönne :-) (nem kérnék érte, de ha felajánlaná, akkor elfogadnám valószínűleg). Elsősorban mégis azért adnám, hogy ő is anya lehessen, mert ennél csodálatosabb (és nehezebb) állapot nincs az életben szerintem.

Az unokanővéreméknél most folynak a vizsgálatok, valószínűleg tényleg petesejtdonor leszek a közeljövőben. Megmondom őszintén, ezt kacifántosabbnak találom, mint egy idegennek adni, mivel ebben az esetben rendszeresen találkozom majd a babával - a "babámmal".... azt hiszem, ez főleg az unokanővéremnek lesz nagyon-nagyon nehéz. De az örökbefogadásnál ez gyorsabb és legalább a férjéé a kicsi.

Természetesen tőlük nem várnék és fogadnék el "fizetséget", de már beszéltünk róla, hogy az utazást, a vizsgálatokat és minden járulékos költséget ők akarnak állni. Mivel mi nagyon a béka s@gge alatt állunk anyagilag, másképp nem is lehetne kivitelezni a dolgot. De ha jól állnánk, akkor még ezt sem fogadnánk el tőlük.

2011. okt. 20. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Én adnék. És nem fogadnék el semmit érte. Költse a babára. És ha késöbb olyan helyzetbe kerülne, vállanám, hogy az enyém, bár nem én hordtam ki. Nekem elég az, ha tudom, minden oké és sikerült anyává válnia. Lehet, ezt valaki álszent dolognak tartja, de én így gondolom.
2011. okt. 20. 18:55
 17/21 anonim ***** válasza:
én egy petesejtről nem tudom azt mondani, hogy az én gyerekem. Ameddig nem én hordom ki és nem én szülöm meg, addig az a baba (hiába van az én petesejtemből) a másik anyukának a gyermeke. Szóval szó nélkül adnék, ha valaki megkérne rá, akár pénz nélkül is. Azért szeretném tudni, hogy ki az anyja, hogy tényleg ne legyen szerelmes majd az én gyermekembe, ha felnő. Bár ez inkább csak a szappanoperákban történik meg:)
2011. okt. 20. 20:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Bár én nagyon szeretek "jótékonykodni" és segíteni másokon, de ezt nem tudom hogy bevállalnám-e. Nekem mégiscsak olyan érzésen van hogy az az én babám. Mert rendben hogy petesejt, de az én genetikai állományom viszit tovább. Az én szememet, számat örökölheti.... Én nagyon erősen gondolkodnék rajta. De ha egyszer az igen mellett döntenék, nem fogadnék el pénzt.
2011. okt. 20. 21:32
 19/21 anonim válasza:
Jò pènzèrt, persze:)
2011. nov. 1. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Adnék!Ingyen!Nemcsak rokonnak!!(tudom mivel jár..
2012. jan. 20. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!