Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik figyelik a ciklusukat...

Akik figyelik a ciklusukat (mert teherbe szeretnének esni) mik a tünetek?

Figyelt kérdés
Ha egy hónapban NINCS PETEÉRÉS, akkor annak mik lehetnek a jelei? Próbáltam utánanézni, de infót nem találtam. Azt tudom, hogy kevesebb lehet a vérzés.
2009. máj. 1. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz szét itt.

2009. máj. 1. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt az oldalt ismerem. Onnan nem sok dolgot tudok meg.

Azért köszönöm!

2009. máj. 1. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, én egy éve figyelem, mert babát szeretnénk (38 éves vagyok, elkezdtük a meddőségi kezelést) és próbáltam már sok mindent, pl. a hőm. görbét, de legjobban a PG53-as teszt vált be. Könnyű használni, itt tuti látszik, ha van peteérés (páfrányos lesz, nagyon látványos a változás). Nekem sajnos nincs minden hóban, így össze tudom hasonlítani. Persze mindenkinek másképp van, de nekem ha van peteérésem, akkor bővebb a vérzésem, van hogy napi 3-4X kell betétet cserélni, feszül a mellem a menzesz előtt már egy héttel is, néha görcsös is, bár nem mindig annyira fájdalmas, és legalább 3-4 napig tart. Ha nincs, akkor szinte meg se érzem, kevesebb a mennyisége is, és az ideje is, néha csak 2-3 nap, ebből is egy ami bővebb, kihúzom napi 1 cserével.

Remélem, tudtam segíteni. Szép napot! :)

2009. máj. 1. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Sokat segítettél.
2009. máj. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!