Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól terhes lehetek, ha a...

Attól terhes lehetek, ha a barátom belém élvez, de utána kifolyik a spermája? Mi már így szexelünk egy ideje.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
természetesen igen.
2009. máj. 2. 21:21
 32/33 anonim válasza:
100%

"Itt olvastam, ha babát akarnak sokan fekve maradnak és bent tartják, én nem tartom bent!"

Az más. Az azokra vonatkozik, akiknek régóta nem sikerül teherbe esniük. Ez az egész az esélyekről szól: körülbelül minden száz napban teherbe esik egy házaspár, de azok, akik ilyen-olyan praktikákkal próbálják elősegíteni, kicsit hamarabb tudnak teherbe esni. De azok is teherbe eshetnek, akik nem, egészséges embereknél az egész csak idő kérdése. Úgyhogy sürgősen tanuljatok meg védekezni, az se biztos, de a védekezők átlagosan csak tízezer nap alatt esnek teherbe. Az meg sok év.

2009. máj. 4. 11:44
 33/33 anonim ***** válasza:
Ezzel én se voltam tisztában, pedig 36 éves vagyok és egyetemet végeztem.
2015. szept. 9. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!