Attól terhes lehetek, ha a barátom belém élvez, de utána kifolyik a spermája? Mi már így szexelünk egy ideje.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:27
2/33 anonim válasza:
Istenem hány éves vagy te? Most komolyan kérdezed? Az mindenkinek kifolyik, de nem az összes. Marad benn éppen annyi, hogy jól teherbeess. Ha eddig nem történt meg, akkor nagy mázlitok van. Minek kell pólyáskorban szexelni? Inkább tanulnál meg olvasni és legyen egy kis agyad, hogy mielőtt elkezdel dugni utánanézel a dolognak. Sohasem szoktam így leteremteni itt senkit, de ez mostmár tényleg durva.
3/33 anonim válasza:
én nő vagyok és az a tapasztalatom, hoyg általában kifolyik.... miért hová is lenne?? persze, hoyg terhes lehetsz, az az egy spermium bejuthat és beágyazódhat a méhfalba.
4/33 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerinted azok a lányok, akik teherbe esnek, azok dugót használnak? Hát nem! Azok akik babát szeretnének, úgy csinálnak mint te! Sajnos ez a sperma már ilyen! Ahol bemegy, ott egy jó része ki is jön! További szép napot neked!
5/33 A kérdező kommentje:
Szerintem minden kifolyik.Nem marad bennem.Hol is maradhatna, hova folyna!!!
2009. ápr. 29. 17:33
7/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok! De akkor szerinted mások hogy esnek teherbe? Vagy te hogy tervezed majd a babásodást?
8/33 anonim válasza:
hidd el nem mind folyik ki. ha nekünk nem hiszel beszélj egy biológiatanárral vagy kérdezd meg a szüleidet. vagy vlamelyik idősebb rokont. ha nem hát nem de majd ne csodálkozzz ha terhes leszel. csók drága:-)
9/33 anonim válasza:
Ez kamu kérdés, ugye? Jót nevettem!
Honnan veszed, hogy az összes kifolyik? Mit gondolsz a hüvelyed valami zsákutca, hogy nem tudnak továbbhaladni a spermiumok?
10/33 anonim válasza:
Elárulok egy nagy titkot: Természetes úton CSAK így eshetsz teherbe!
Csókold meg az őrangyalod mindkét talpát, hogy eddig nem lett baba. És ha nem akartok babát, fel kéne függeszteni a VÉDEKEZÉS NÉLKÜLI SZEXET, mert amit ti csináltok, az épp az. Így csinálja mindenki ezen az oldalon, aki babát akar.
Nagyon buta vagy, neked kellene dugót használnod, hogy a pasid "izéje" jól kinnmaradjon még egy 5-10 évig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!