Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól terhes lehetek, ha a...

Attól terhes lehetek, ha a barátom belém élvez, de utána kifolyik a spermája? Mi már így szexelünk egy ideje.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%
Elozo vagyok!Irhatsz nekem privit is ha tudok valamiben segiteni!
2009. ápr. 29. 18:34
 22/33 anonim ***** válasza:
90%

a kérdező vagy poénkodik vagy nagyon buta vagy meddő

mert nem hiszem el h ha mindíg így védekeznek h még nem esett teherbe ez nagyon csúnya vicc volt kedves kérdező

2009. ápr. 29. 19:05
 23/33 A kérdező kommentje:

Utosó, állítsál már magadon, nem hiszem el én őszintén kérdezek, utánna mindenkitől elnézést kérek te meg...

Amúgy otthonos vagyok, 16 éves.

2009. ápr. 29. 19:28
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ismet a 31 hetes kismami vagyok!

Ezek szerint tenyleg nincs kivel errol beszelj mivel othonban laksz.Sajnallak!

Ha gondolod irj nekem privit nyugodtan.Van egy ennyi idos hugom szoval ismerem a 16 evesek problemait.

Mondjuk szerencsere o meg nem akar szexelni:).

De tenyleg irj ha tudok valamiben segiteni.

2009. ápr. 29. 20:05
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg védekezni kell, sürgősen, mert baba lesz, ha egyáltalán nincs még, csak még nem tudsz róla...

Óvszer, fogamzásgátló tabletta. Ezek a legbiztonságosabbak. Van már hüvelykúp, vagy hüvelykrém, meg ilyesmik, de ezk mellett elég gyakori a teherbeesés (mondjuk 1 éven belül 1 baba arányban...)

Olvass sokat ebben a témában: www.fogamzasgatlas.hu oldal is nagyon jó, meg a www.szexualitas.lap.hu is hasznos!

2009. ápr. 29. 20:06
 26/33 anonim ***** válasza:
78%
Mért kell egyeseknek az embert rögtön leteremteni egy kérdés miatt? nem kötelező válaszolni. Valószínűleg senkinek nem esne jól ha ilyen negatív hangnemben kapna választ bármilyen kérdésére. Vannak sajnos olyan fiatal lányok akik otthon nem tudják megbeszélni az ilyen dolgokat, ez fel sem merült senkibe?
2009. ápr. 30. 01:55
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

szerintem kezdj el biosz órára járni és a hatás érdekében ülj az első sorba:DD

ilyen hülyeséget:)

2009. ápr. 30. 07:24
 28/33 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Lehet mindenkinek el kéne picit gondolkodni mielőtt válaszol egy kérdésre. Persze biztos vannak kamu kérdések is, de szerintem sokszor komolyak csak mi "szerencsések" el sem tudjuk képzelni milyen lehet az ha nem tudjuk megbeszélni senkivel a gondjainkat, nem merünk kérdezni. Valószínű azért, mert volt egy jó családi hátterünk, az anyánk a barátnőnk volt stb.

Tényleg picit gondolkodjunk el ezen, hisz mi azért vagyunk itt mert babát szeretnénk. És mi is anyák leszünk(remélem). A mi gyermekünk ugyanezen gondokkal fog küzdeni, hisz neki a világ minden része új lesz, az is ami nekünk már rutin. És gondolom egyikünk sem akarja hogy a gyermekünk ilyen dolgokat majd a médiából, különféle "szakújságokból" tudjon meg.

Az élet hozhat nekünk még ilyen kérdéseket. Itt akár fel is készülhetünk a "buta" kérdésekre, hisz abból tanul az ember ha kérdez.

Kedves válaszoló én is nagyon szívesen válaszolok Neked és próbálok választ adni a kérdéseidre. Én mesterséges termékenyítéssel foglalkozom. Tehát van egy csepp rálátásom. Írj bátran nekem, ha gondolod.

2009. ápr. 30. 09:28
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem szerint még ha a kis hölgy nem is tudja ezeket senkivel megbeszélni ,de azt nekem ne mondja senki hogy még a párjának sincs felelősségérzete,nem tudom mennyi idősek vagytok de én nem hiszem el hogy semmit nem hallottatok még erről !!!!

Főleg úgy hogy mindenki azt szajkózza hogy VÉDEKEZZ!!!tudom mert van egy fiatal húgom és azért látom ezt a korosztályt,na de gondolom iskolába jártok?ott már 6-ban mennek felvilágosító előadások szóval....

Végül is ti tudjátok ,de én ezek után azért szerintem kérdezzetek ki valakit vannak az iskolában is és ilyen célt szolgáló felvilágosítások!!

2009. ápr. 30. 15:11
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
ja és ég annyit az utolsó válaszolónak hogy én sem mertem egyből azzal indítani édesanyámnak hogy megtörtént de én mielőtt elkezdtem volna szexuális életemet élni azért utána olvastam egy két dolognak és én emlékszem azért az isibe is bejártak felvilágosítani minket!!
2009. ápr. 30. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!