Korai klimaxom van, a páromnak kevés a mozgó spermája. A Kaáliba megyünk. Tudnak ott segíteni nekünk?
off elnézést
megkérdezhetem, hogy mit értesz korai klimax alatt? mennyi idősen kezdődött? köszönöm!
szia
én is korai klimaxos voltam, a Schöpf-Mereibe jártunk. A doki most a Ceres-intézetben dolgozik. Az ő segítségével született a fiunk. Aztán amikor a szoptatást abbahagytam, második mensi után jelentkezett a kislánykánk, a doki talán jobban meglepődött mint mi.
A férjem egészséges.
Az első szülés után 9 hónappal volt először mensim, persze nem is számítottunk már rá. Aztán pár hét alatt rendeződött. Ezért eshettem teherbe. Második szülés után is rendben vannak a ciklusaim. Az orvos szerint ez nagyon-nagyon ritka.
A fiunk 3és fél éves, a lányunk 15 hónapos. 36 vagyok, 28 évesen állapították meg a korai klimaxot. A férjem egészséges.
második
38 éves vagyok és a hormon eredmény mutatta ki.egyébként steril2 vagyok mivel van már gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!