Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól terhes lehetek, ha a...

Attól terhes lehetek, ha a barátom belém élvez, de utána kifolyik a spermája? Mi már így szexelünk egy ideje.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 17:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

A sperma egy része a méhszájon keresztül a méhbe jut, ezért is lövell ki a sperma, a másik része természetesen kifolyik. Ez mindenkinél így van. Ugyanis ha nem menne be a méhbe, akkor én vajon hogyan várhatom most a 3. babámat??? azt pedig ne képzeld be, hogy Te vagy az egyedüli nő a világon, akinek nem jut be, hanem az összes kifolyik!

Egyébként ha már régóta élsz így nemi életet, akkor ki kellene vizsgáltatnod magad, mert lehet, hogy vagy Te vagy a párod meddő.

2009. ápr. 29. 17:47
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem való azoknak,akik nem tudják miről is szól az egész,és mik lehetnek a következményei,és hogyan lehet védekezni,ha esetleg még nem szeretnél babát.Nézz utána,menj el nőgyógyászhoz,ha már így belevetetted magad a dolgok közepébe,és irattas fel valami gyógyszert magadnak,hogy később ne kelljen megölnőd az abortusszal valakit,csak azért mert felelőtlen voltál.
2009. ápr. 29. 17:48
 13/33 A kérdező kommentje:
Itt olvastam, ha babát akarnak sokan fekve maradnak és bent tartják, én nem tartom bent!
2009. ápr. 29. 17:57
 14/33 anonim ***** válasza:
98%
Bizony a nők nagy része csakis így marad terhes, nagy butaság, hogy mind kifolyik. Mondd egyáltalán honnan gondoltad, hogy csak így nekiálljatok?? Igen, egy része kifolyik, de ahhoz, hogy teherbe ess, elég az a kevés is, ami bent marad. A megtermékenyüléshez egyetlen spermium (hímivarsejt, ami szabad szemmel nem is látható) kell csak.
2009. ápr. 29. 17:58
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Lanyok,szerintem meg van a het vicce!!!:)

Koszonom kerdezo,olyan jot rohogtem pedig nincs tul jo kedvem!

Nem tudom felvilagositason tul vagy-e de a petesejtet csak egyetlen egy sperma termekenyiti meg!Ezt jegyezd meg.

Es MINDENKINEL kifolyik a sperma,DE EGY KIS RESZE BENNED MARAD!

Belolem is kifolyik mindig,meg is babat varok:).

Na,jo befejezem mert mar sirok a nevetestol.

Udv:31 hetes kismama

2009. ápr. 29. 17:59
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát még jó, hogy a nagyja kifolyik. De a 100 milliárd spermiumból egyetlen egy elég, ha bent marad, és terhes leszel.

Szerintem ez csak kamu kérdés volt. Vagy a kérdező 13 éves....

2009. ápr. 29. 18:01
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Itt merek csak őszinte kérdést feltenni, ne haragudjatok, ha rosszat kérdeztem.
2009. ápr. 29. 18:04
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Hát ez igen ROSSZ kérdés volt!!!

Hány éves vagy amugy?

2009. ápr. 29. 18:19
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

17:59-es vagyok.

Akkor most kicsit komolyodjunk!

Sajnallak!Nincs kivel beszelned az ilyenekrol?Anyukad,valakid?

De ezzel tenyleg ne szorakozzatok.Hogy eddig nem estel teherbe az nagy szerencse.De ezutan vedekezzetek,mert gondolom nem akarsz terhes maradni es egy artatlan kisbabat megolni?

Most mar feltalatak a gumit,a tablettat,rengeteg fele fogamzasgatlot.

Jo lenne ha amugy Anyukaddal tudnal errol beszelni,elmennetek egyutt nogyogyaszhoz fogi gatlot iratni.

De hidd el ezen az oldalon is fognak neked valaszolni ha normalis kerdeseket teszel fel.

Amugy tenyleg hany eves vagy?(remelem nem baj h megkerdezem)

Udv;31 hetes kismami

2009. ápr. 29. 18:32
 20/33 anonim ***** válasza:
92%

Ok hogy köszönöd a válaszokat, de el is hiszed amiket írtak?

Légyszi.

2009. ápr. 29. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!