(Te) sem várod 13. -án, tüneted van?
Én értem :) Én is 13.ra nem várom, de eldöntöttem hogy már hétfőn el fogok lőni egy tesztet. Van több olcsó tesztem, úgyhogy belefér több próba is több napon át :) Nem tehetek róla, nem bírom ki. Tünetek? Hát enyhe mensis görcsöt érzek, meg a hátamat is érzem, ezt is szoktam általában, csak nem ilyen korán. Pé utáni 7. nap környékén volt szurkálás a méhemnél, meg néha most is szurkál még. Mondjuk volt totál tünet nélküli időszak is, pár nap. Egyszer azt gondolom hogy van "valami", egyszer meg meg vagyok róla győződve hogy nem sikerült ez a hónap sem.
Neked? Vannak tüneteid kedves kérdező?
Én is értem és nem kell ehhez nagy tudomány hogy értsd!
Lefordítom neked: aki nem várja a menstruációját (addigra kell megjönnie, de nem szeretné, mert reménykedik hogy terhes) az érez e már tünetet?
Én is addigra nem várom, én is mensis nyilalásokat érzek, van görbétek? Nekem ilyen: [link]
:)))
Köszönöm ,hogy felvilágosítottátok az értetlenkedőt :)
Vannak enyhe tüneteim és hányingerem is van néha ... A mai teszt negatív de van még idő szerdáig :)
Szorítok nektek is ,görbém nincs !
Második vagyok. Holnap reggel tesztelek, és nagyon reménykedem. Bár lehet hogy még korai lesz nekem is a teszt, de próba cseresznye!
Szurkolok nektek is!
Dejóóóó, halk gratula!
Nekem ilyen a görbém [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!