Ki nem várja 12-re? Van valami tüneted?
Ami eltér a menszis tünettől az az,hogy reggel ébredés után ahogy iszok vagy eszek,rögtön jön a hányinger,és megmarad egész késő délutánig.(csak esténként szokott lenni egy kicsit)Egyszer sem volt még tompa szurkálás a petefészkemnél,most volt 3-4napig,mindkét oldalon. A derekam is szurkálgat és fájdogál.
Csak az a baj,hogy mindig más tünettel jön,és a hányinger is kb egy éve csatlakozott a tünetek közé,tehát lehet ,hogy a szurkálás is csak egy új tünet.:(
Ja,és 2-3napig olyan ingerült voltam,hogy nem csak a férjem de még én is meglepődtem,hogy miért zizzentem be ennyire.
Amúgy bocs,elszámoltam,májban volt 12-én,tehát most 9-től már számítok rá.
Én 11-re nem várom,de olyan érzésem van mintha meg akarna jönni.Csináltam jóstesztet,de nagyon halvány a második csík!:(
Szorítok mindenkinek!!:)
Sziasztok!
Én is 12-re nem várom, tünetem semmi. Igaz, az esélyeink is igen csekélyek, gondok vannak a kiskatonákkal :(
Mióta próbálkoztok?
I. (csak hogy könnyebb legyen a beazonosítás :) )
Sziasztok!
Teszteltetek már? Én igen, negatív! :( Pénteken újra tesztelek.
Sajnálom, hogy - lett a teszt, de remélhetőleg csak egyenlőre -, és pár nap múlva már két csíkos lesz :)
Én nem tesztelek. Már annyit teszteltem, és mindig - volt, hogy már nagyon unom, úgyhogy megvárom a nemvárt napját, és csak pár nappal később tesztelnék, ha kellene. Igazából nem sok reményt fűzök hozzá, úgyhogy teljesen nyugodt vagyok...
Többiek, hogy álltok?
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!