Milyen babás tüneted volt sikeres inszem után?
Én hasonló cipőben járok, mint te! Annyi különbséggel, hogy nekem 8 napja késik, nekem is inszemem volt. Amikor meg kellett volna jönnie, ugyanúgy bugyborékolt a hasam, és volt egy kis mindjárt megjön érzésem,mint amikor meg szokott jönni, de azóta semmi. Terhes tünetem sincs igazán. Viszont a tavalyi inszem, után sem éreztem semmi különöset. Akkor kb az 5. héten kezdett el fájni a cicim utána 1,5 héttel kezdtem el émelyegni. Úgy tűnt minden ok, aztán a 8 héten mégis missed ab-bal zárult a dolog! Nem elkeseríteni akarlak! Ne figyeld magad annyira! Ennyit tudok tanácsolni! Mindenkinél mások lehetnek a tünetek! Valakinél rögtön van, valakinél meg egyáltalán nincs semmi tünet!
Na ezzel most jól megmondtam a frankót! Bocsi! A lényeg, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá és legyél vidám! Ha nem sikerül a következő hónap újabb esély! Mondom én ezt...! Sikerülni fog, szorítok neked!!!
Szia! 1. vagyok. Teszteltem múlt héten, de csak a teszt száradása után lett egy halvány csíkom! azóta nem csináltam! Viszont remélem holnap a doki azt mondja, hogy "ni csak, ott egy petezsák!". Én ebben reménykedem!
Légy türelmes és élvezd az életet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!