Volt már olyan, hogy minden tüneted megvolt, és mégis megjött, nem voltál babás?
Volt...és mindig negatív teszt volt a vége...
Egy idő után már beképzeli magának az ember...:(
Szia!
Az agy irányít mindent így is van!Nekem fájt a mellem,rosszullétek,hasfájdalom...Már úgy vigyáztam magamra mintha nem lennék egyedül,és láss csodát nega teszt:((
sajnos megtörtént velem is a múlt hónapban:(!Nekem most fájnak a melleim,néha érzem a hasamalját.De tuti nem vagyok babás,mert kaptam hasi röntgent,meg kórházban is voltam.Jókor voltunk eggyütt,de szerintem nem jött össze:(((
Hogy miért van ez?Én nem tudom,de azt tudom,hogy én jobban örülnék ha nem jelezne a szervezetem egy esetleges NEM terhességre--mert akkor arra gondol az ember lánya,hogy na,babás lehetek!Vagy az lenne a célszerűbb ha meg sem jönne ilyen tünetekkel!Én 22-re nem várom,de inkább abba élem bele megam hogy meg fog jönni,minthogy terhes lettem.Ha mégis sikerült,legyen kellemes meglepetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!