Terhes vagyok? Kb6hete foganhatott meg a baba, de azóta már 1szer megjött és 4napon keresztül megvolt (de azt hallottam h terhesség elején előfordul h megjön) A hasam mintha megnőttt volna, híztam is 1kilót, bár mostanába elég sokat ettem
Szerintem ha kb 6 hetes terhes lennél akkor az étvágyaddal inkább bajok lennének,mint ennél!Legalábbis nem hallottam még olyan kismamát aki az ELEJÉN ette volna magát degeszre,ilyenkor fogyni szoktak...de mindenképp tesztelj,és legközelebb vigyázz jobban!!!
30-as anyuka
éhség: ebben az időszakban még nem eszel nagyokat inkább kifelé jön..
émelyegsz, és álmos vagy.. jólesik feküdni napközben is..
barna folyás: két ciklus közti kávéalj-szerű barnás váladék utalhat méhenkívüli babára. terhesteszt jelzi ezt is.. nem kéne tesztelned?
nagy has: inkább elhízás mint baba, a 12.hét körül kezd el szorítani a nadrág,de nem látványosan csak kényelmetlen..
gyakori vizelési inger a babó miatt van amikor ráfekszik a hólyagra. asszem előbb is de az hormonhatásra..
szerintem pms-ed van .. de 16 évesen még alakul a szervezet.. egyenlőre felejtsd el a szexet vagy védekezz normálisan. mondjuk nem fogamzásgátlóval, mert még korai lenne .. lesz még egy időszak amikor foggal-körömmel harcolsz majd egy kis terhestünetért.. ha szerencséd lesz gyorsan sikerül... gondold végig megéri-e most ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!