Tünetmentes terhesség?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan,hogy nincs tünete egy terhességnek?(kb3hetes lehet ha van baba egyáltalán)
Kb két napja fájt a hasam,mintha megakarna jönni a menzesz,de arra még van egy hetem,a melleim majd leszakadtak,voltak enyhébb hasszúrkáim a reggeli hőm 37,0.
De azóta semmi...A mellem sem fáj már annyira,és semmi hasszúrka,a hőm még mindig 37,0 (napközben 37,5)
Szerintetek akkor nem is vagyok terhes?
Szia nekem semmi tünetem nem volt mégis 2 éves már a lányom.
Drukkolok.
Szia.Gratulálok alányodhoz:)
És tényleg semmi tüneted nem volt?se hasszúrka se mellfájás?semmi? :)
Szia hányingerem nem volt a cicim kicsit fájt de nem annyira.Meg olyan kis mirigyek lettek a bimbóm körül.
Ja és lila lett lent...olyan lilás szine lett a puncimnak.
A végén már volt minden bajom a cicijeim leszakadtak a derekam is a hasam is a vége n ehéz volt...de ezen kivül semmi nem volt....de érdekes a teszt előtt tudtam hogy terhes vagyok mert mikor a beágyazódás volt nem tudtam felálkni ugy görcsölt feszült a hasam...ja egy tünet még hogy fel voltam fujodva hogy szoritott a nadrágom....kivánom hogy baba legyen irj majd és ha kérdésed van irj ide nyugodtan....Üdv Mónika utolso voltam.
Hát igen az jó jel én is mindenen bőgtem még egy reklámon is...a hormonok...
Mizus veled azóta?
Szia drukkolok neked hogy holnap pozi legyen nekem a nemvárt napján volt nagyon nagyon halvány a második csik szinte csak a lámpa alatt lehetett látni.1 hét mulva nagyon nagyon erős csik lett a kis halványka és már 21 hós lesz.
Kivánom hogy ott legyen az a fránya 2.csik szoritok és irj majd./utolso:-))/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!