Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tünetmentes terhesség?

Manócskaah kérdése:

Tünetmentes terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan,hogy nincs tünete egy terhességnek?(kb3hetes lehet ha van baba egyáltalán)

Kb két napja fájt a hasam,mintha megakarna jönni a menzesz,de arra még van egy hetem,a melleim majd leszakadtak,voltak enyhébb hasszúrkáim a reggeli hőm 37,0.

De azóta semmi...A mellem sem fáj már annyira,és semmi hasszúrka,a hőm még mindig 37,0 (napközben 37,5)

Szerintetek akkor nem is vagyok terhes?

2011. okt. 8. 09:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp éli meg a terhességet, nem törvényszerű, hogy mindenkin kijönnek ugyanazok a tünetek. Teszt volt már?
2011. okt. 8. 09:47
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem volt teszt,mivel még 1hetem van a nemvártig.Addig nem érdemes szerintem:)

Csak nem értem mi volt ez a mindjárt megjön érzés,és a nagyon erős mellfájdalom.És azt sem értem miért mult el azóta...Arra gondoltam hogy ez talán a beágyazódás lehetett,nem?

2011. okt. 8. 09:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. az első terhességemnél annyi tünetem volt, hogy elmaradt a mensi és idővel hatalmas pocakot növesztettem. :)
2011. okt. 8. 09:56
 4/19 anonim ***** válasza:
Ilyen korán még nincs és nem is kell, hogy bármilyen egyértelmű tünete legyen a terhességnek. A terhességi tünetek nagy részéért a HCG hormon a felelős, ami kb. a 6. héttől (két héttel a vérzés kimaradása után) van már jelen olyan mennyiségben, hogy tüneteket is okozzon. A tünetek egyénenként igen nagy szórással változhatnak, a szinte semmitől a folyamatos rosszul létig bármi lehet. Sőt ugyanazon ember két terhessége is teljesen eltérő lehet ebből a szempontból.
2011. okt. 8. 09:59
 5/19 anonim ***** válasza:
beágyazódás olyan 8. nap körül van, én is hasonló cipőben járok mint te, nekem is kb. 3 hetes lehet a bébi, ha van de nekem 4 napja megállás nélkül le akar szakadni a mellem meg napközben többször is megjön érzésem van de csak pár percig és el is múlik, tegnapra nem vártam, egyenlőre még semmi, holnap tesztelek. van görbéd esetleg? belinkelhetnéd! itt az enyém : [link] , remélem pozitívat tesztelek, és remélem te is, drukkolok:)
2011. okt. 8. 10:00
 6/19 A kérdező kommentje:

Igen tudom,hogy nem kell ilyen korán tünetnek lennie,de akkor két nappal ezelött az mi volt hogy mindjárt megjön érzésem volt és majd leszakadtak a melleim?(persze azóta semmi)

Én nem vezetek hőgörbét,csak itthon mérem a hőmet és egy füzetbe írom minden reggel:)

De a te tüneteid már elég baba gyanúsak:) Sok sikert és hatalmas pozitív tesztet kívánok neked,drukk ezerrel:) Aztán értesíts ám az eredményről :)

2011. okt. 8. 10:04
 7/19 anonim ***** válasza:
írok mindenképpen, de e is írd meg!:) és remélem pozitívod lesz :)mikor tesztelsz?
2011. okt. 8. 10:12
 8/19 A kérdező kommentje:

Ugyanezeket a jókat kívánom neked is :)

Én majd csak jövöhét szombaton tesztelek,vagy vasárnap.(jöv hét szombatra nem várom) :)

2011. okt. 8. 10:16
 9/19 anonim ***** válasza:
kérdező!mennyi az alaphőd egyébként?
2011. okt. 8. 11:32
 10/19 A kérdező kommentje:
az alaphőm 36,8
2011. okt. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!