Tünetmentes terhesség?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan,hogy nincs tünete egy terhességnek?(kb3hetes lehet ha van baba egyáltalán)
Kb két napja fájt a hasam,mintha megakarna jönni a menzesz,de arra még van egy hetem,a melleim majd leszakadtak,voltak enyhébb hasszúrkáim a reggeli hőm 37,0.
De azóta semmi...A mellem sem fáj már annyira,és semmi hasszúrka,a hőm még mindig 37,0 (napközben 37,5)
Szerintetek akkor nem is vagyok terhes?
Nem volt teszt,mivel még 1hetem van a nemvártig.Addig nem érdemes szerintem:)
Csak nem értem mi volt ez a mindjárt megjön érzés,és a nagyon erős mellfájdalom.És azt sem értem miért mult el azóta...Arra gondoltam hogy ez talán a beágyazódás lehetett,nem?
Igen tudom,hogy nem kell ilyen korán tünetnek lennie,de akkor két nappal ezelött az mi volt hogy mindjárt megjön érzésem volt és majd leszakadtak a melleim?(persze azóta semmi)
Én nem vezetek hőgörbét,csak itthon mérem a hőmet és egy füzetbe írom minden reggel:)
De a te tüneteid már elég baba gyanúsak:) Sok sikert és hatalmas pozitív tesztet kívánok neked,drukk ezerrel:) Aztán értesíts ám az eredményről :)
Ugyanezeket a jókat kívánom neked is :)
Én majd csak jövöhét szombaton tesztelek,vagy vasárnap.(jöv hét szombatra nem várom) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!