Mit fognak csinálni?
E-vitamin 2x150 mg
C-vitamin 2x500 mg
Coenzim Q10 1x30 mg
L-Karnitin 2x400 mg
Cink pezsgőtabletta
Ha sikerült beszereznem Actival C-Max-ot akkor a cinket nem itta. (abbol 15 mg a napi megengedett, pezsgőtabletta pont annyit tartalmaz és a kettő együtt sok lett volna)
Néha Maca Vibe-t
Szelén (már nem tudom mennyit tartalmaz egy kapszula)
Halolaj (ezt 2 hónapja szedi)
Nyers, sótlan tökmag és napraforgó mag.
Mivel szakács, akkor lehet, hogy az állandó meleg miatt, nem? A fene se tudja már mi lehet a gond. Az én párom nincs se laptop, se meleg, se semmi olyat nem tudunk ami károsan hatna a spermiumokra és mégis alig van...Pech...
Bocsi a kérdésért, de miért vártatok ilyen sokáig? Ha már 2009-ben tudtátok, hogy kevés a szám, miért nem indultatok neki? Ne haragudj, nem rosszból kérdezem, csak tényleg érdekel.
Mi 2009 novemberétől próbálkozunk, én 6 hónap után mentem hormonra, hsg-re, minden OK volt nálam. Páromat 5 hónapig győzködni kellett, hogy menjen és számolják meg a kiskatonákat. Persze nála tuti minden OK, holt biztos, hogy velem van a baj, na de azért elmegy... Volt ám seggreesés. Gondoltam, hogy nála lehet valami, na de hogy ennyire kevés legyen... Mindketten ledöbbentünk. Eljött a melóhelyemre az eredménnyel, fogalmam sincs mit és hogy csináltam aznap. Mintha filmszakadás lenne. Este is csak ültünk és bámultunk magunk elé. Nem is tudtuk mit mondjunk magunknak se, nemhogy egymásnak. Jajj de durva volt. Ismerős ugye?
Kül.a mai napig nem tudja elfogadni, hogy nála van a bibi.
Szóval ez volt tavaly okt-ben és idén májusban már időpontot kértem a Kaáliban, addig 2x volt vizsgálaton. Reménykedtünk, hogy csodát tesznek a bogyók. Hát nem. Így júliusban mentünk a konzultációra és most itt vagyunk 2 sikertelen inszemmel. Egyre izgatottabban várom a lombikot, csak félek a szuriktól. :))
Huh, hát nem semmi... Ami felháborító, hogy a dokik olyan lazán veszik ezt a dolgot. Fel sem tudják fogni milyen nehéz ez az egész.
Mostmár legalább jó helyen vagytok, pikk-pakk lesz baba meglátod! :)) Mi amikor ott vagyunk a Kaáliban, akkor vagyok a legnyugodtabb, mégha néha 2 órát is várakozunk. Valahogy olyan nyugodtság száll rám, mert tudom, hogy itt segítenek és lesz babánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!