Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átjárhatóságira megyek. Mit...

Átjárhatóságira megyek. Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
Kiderült hogy alacsony a progeszteron szintem,átjárhatóságit fognak csinálni,csak előbb kell a papa eredménye,de sajnos csak 2 hét múlva van időpont,Addig várunk.Azt hittem,hogy gyógyszert fog kiirni.Nem az következett volna?
2009. okt. 20. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mire vagy kíváncsi?Mindenre?
2009. okt. 20. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt a vizsgálatot hétvégén is megcsinálják?
2009. okt. 20. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csinálják hétvégén.De ebben nem vagyok biztos.Másra nem vagy kíváncsi???
2009. okt. 20. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kiváncsi hogy nagyon fáj-e,és hogy tényleg bent kell-e maradni.
2009. okt. 20. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokim hogy várjuk meg a párom eredményét,de az még 2 hét.és én a jővőhéten érek rá.kérhetem hogy csinálja meg hamarabb?
2009. okt. 20. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem bódítottak, csak egy kicsit fájt ki lehetett bírni.Nekem sajnos az egyik el van szűkülve.

Hát biztosan kérheted hogy csinálja meg, de ha a pároddal van a bibi akkor felesleges nem egy kellemes dolog azért, de ki lehet bírni.Szerintem várjátok meg mit mondanak a párodnak.Ráadásul azt csak a megjövés elmúlta után lehet megcsinálni azt hiszem a 8. és 11. nap között.

2009. okt. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!