Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit fognak csinálni?

Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a páromnak sperma vizsgálata!ahol ki derült hogy 1M van neki!:( (Tapolcai PRI)-be. Volt valaki ilyen vagy ilyesmi helyzetben?mit fognak csinálni?nektek mi volt?kapásból lombik vagy el küldtek inszemre is?
2011. okt. 7. 11:17
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:-)
2011. okt. 7. 13:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

1 millió van összesen vagy 1 millió/ml? Nem mindegy...

Ha az első, akkor rögtön lombikkal indítanak, ha 1 m/ml akkor 1-2 inszem, hátha sikerül.

Páromnak használható, jó sperium az 2 m/ml.

2011. okt. 7. 14:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Megint én. Nekünk volt egy natúr ciklusos és most volt egy stimus inszem. Egyik sem sikerült. Összesen 4-4,5 millió spermium lett befecskendezve.

Ja, ráadásul még 2-3 hónap múlva is kellene egy újabb vizsgálat. Min. 2 eredmény alapján mondják ki az ítéletet.

2011. okt. 7. 14:28
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Siettem válaszolni és látom elcsesztem. Szóval a te párodnak kellene még egy-két vizsgálat. Mindig változik a számuk. De eleve kevés a szám vagy pedig nem jó a morfológia ill. mozgás és a "használható" ennyi? Nem tudnád leírni az eredményt, akkor könnyebben tudnák segíteni. Egy éve a spermium gonddal foglalkozom, értek hozzá sajnos.
2011. okt. 7. 14:31
 5/20 A kérdező kommentje:
Összesen van neki sajnos 1M!24.én megyünk legközelebb akkor is fognak spermium vizsgálatot csinálni!Közbe én még megyek egyszer a menses 3-5.napján vérvételre!de 2009-be:10M volt neki összesen, 2010ben: 4M volt összesen!Ja azt mondták hogy 24.-én mondják meg pontosan hogy mit tudnak velük kezdeni!Köszi az eddigi válaszokat!
2011. okt. 7. 18:27
 6/20 A kérdező kommentje:

ja meg annyit mondtak még nekem hogy össze vissza úszkálnak!:-/

Tehát kevés is meg meg is vannak zavarodva!:-/

2011. okt. 7. 18:32
 7/20 anonim ***** válasza:

off: bocs, hogy beleírok. Mitől csökkenhet le évről évre a spermiumszám?

Drukkolok,hogy sikerüljön majd a baba!

2011. okt. 10. 07:46
 8/20 A kérdező kommentje:
azt sajnos mi sem tudjuk!de nagyon remélem hogy ki derül és tudnak is ellene csinálni valamit!
2011. okt. 10. 07:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok. Valamitől tényleg nagyon csökkent a számuk. Nem lehet összefüggésben munkájával? Ha egyszer volt neki 10M, miért nem mentetek inszemre?

Bogyókat hiába írok, hogy mit szedjen (ami nálunk hatásos volt), mert ha nekünk az össz 4-5 milliónál ICSI-t csinálnak, akkor nektek is. Kár még a bogyókra költeni, ha megnőne ekkorára a szám, akkor az ICSI-t alkalmaznák nálatok is. Remélem érthetően fogalmaztam. Akarod, hogy leírjam mit szedett a párom?

2011. okt. 10. 08:25
 10/20 A kérdező kommentje:
az én párom Fer14-et szedett de aztán nem nagyon akart neki segíteni!:-/ most már Tapolcára járunk végre!és nagyon nagyon várom már hogy valamit tudjanak velünk kezdeni!de le írhatod hogy nektek mi segített!én pl.: szedettem még vele hal olajat, cinket, e-vitamint, guarana-t! vagy mi a neve!:-/ de esélytelen volt, amúgy Ő szakács lehet hogy a nagy meleg is közre játszott?nem tudom!vagy a mikrók?már mindenre lehet ilyenkor gondolni!:-/
2011. okt. 10. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!