Mit fognak csinálni?
1 millió van összesen vagy 1 millió/ml? Nem mindegy...
Ha az első, akkor rögtön lombikkal indítanak, ha 1 m/ml akkor 1-2 inszem, hátha sikerül.
Páromnak használható, jó sperium az 2 m/ml.
Megint én. Nekünk volt egy natúr ciklusos és most volt egy stimus inszem. Egyik sem sikerült. Összesen 4-4,5 millió spermium lett befecskendezve.
Ja, ráadásul még 2-3 hónap múlva is kellene egy újabb vizsgálat. Min. 2 eredmény alapján mondják ki az ítéletet.
ja meg annyit mondtak még nekem hogy össze vissza úszkálnak!:-/
Tehát kevés is meg meg is vannak zavarodva!:-/
off: bocs, hogy beleírok. Mitől csökkenhet le évről évre a spermiumszám?
Drukkolok,hogy sikerüljön majd a baba!
Az első vagyok. Valamitől tényleg nagyon csökkent a számuk. Nem lehet összefüggésben munkájával? Ha egyszer volt neki 10M, miért nem mentetek inszemre?
Bogyókat hiába írok, hogy mit szedjen (ami nálunk hatásos volt), mert ha nekünk az össz 4-5 milliónál ICSI-t csinálnak, akkor nektek is. Kár még a bogyókra költeni, ha megnőne ekkorára a szám, akkor az ICSI-t alkalmaznák nálatok is. Remélem érthetően fogalmaztam. Akarod, hogy leírjam mit szedett a párom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!