Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen nehéz a mai...

Miért ilyen nehéz a mai világban egy abortusz? Ez nem a nő joga eldönteni, hogy fel tud-e nevelni egy gyermeket vagy sem?

Figyelt kérdés

Annyi herce-hurca van. Én értem h a baba is egy ember, de ha valaki nem tudja vállalni, hogy felneveli.

Miért kell védőnőkhöz járni és meggyőzni mindenkit h nem akarja.

Onnan jutott eszembe, hogy nagyon sokat késett a mensim 21 éves vagyok, és ha baj lett volna, nem tudtam volna megszülni mivel még tanulok.

Miért ilyen nehéz? Ez az én döntésem lett volna és a párom is támogatott volna benne.

2011. okt. 6. 11:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
22%

Sokat késett a menszeszed - írod a kérdésben, majd alatta egy hsz-ben, hogy másfél éve tablettát szedsz.

Tabletta alatt nincs menszesz, csak megvonásos vérzés. Tabletta alatt nincs olyan, hogy sokat késik, hisz ha a 7 naposban nem jön meg és kezded a köv. levelet, akkor legközelebb nagy valószínűséggel csak a köv 7 naposban fog megjönni.

Szóval szerintem ez egy qrva nagy KAMU KÉRDÉS :)

2011. okt. 6. 14:04
 22/37 anonim ***** válasza:
51%

Kedves előző, nem ördögtől való az abortusz? Ne nevetess...:(

Egyébként, most halt meg az Apple elnöke, akit örökbeadták a szülei, mert nem tudták vállalni. Ahhóz képest, milyen nagy pályát futott be. Rengeteg tudós, orvos, író, stb. nevelkedett árvaházban vagy örökbefogadták. És? Attól még hasznos és értékes emberek váltak belőlük. Ez csak duma, hogy ne a szegénységben nőjjön föl, egy gyermek. Nyilván nem jó neki, ha nélkülöznie kell, de jobb a halálnál! Ha a szívükre hallhatnának a nők (persze, kivéve a nagyon elvetemült "gonosz" nőket), akkor soha nem mennének abortuszra, biztos vagyok benne. Sajnos, az életkörülmények, a mai társadalom, a férfiak, a megélhetési nehézségek, mind-mind nagyon befolyásolják a döntésben a nőket. Ők meg elhallgattatják a lellkiismeretet és nevetséges, de annál szomorúbb kifogásokat keresnek és találnak.

Amúgy én sem vagyok örökbefogadás párti, de jobb, mint megölni egy életet.

2011. okt. 6. 14:10
 23/37 A kérdező kommentje:

14:04

Nagy hülyeséget írtál..a 7 napos szünetben mindenki vérzik..

És ha nem vérzik akkor baj van

2011. okt. 6. 14:27
 24/37 anonim ***** válasza:
68%
Azert ilyen nehez a mai vilagba az abortusz mert ha ennel is konnyebb lenne akkor megtobben elnenek felelotlenul szexualis eletet. En szemely szerint nem bannam ha meg nehezebb lenne!!! Persze a valaszom nekem sem azokra iranyul akik vedekeznek, hanem azokra akik felelotlenek.
2011. okt. 6. 14:46
 25/37 anonim ***** válasza:
74%
Kedves lepontozó, attól, hogy lepontozod az a. elleneseket, nem lesz tisztább a lelkiismereted. Sajnálom.
2011. okt. 6. 15:00
 26/37 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező, megerősítettél abban, hogy ez egy nagy kamu kérdés, te pedig valszeg egy 15 éves unatkozó kiscsajszi vagy. Olvasd el még egyszer a mondatot légy szíves és erősen próbáld meg értelmezni:

"Tabletta alatt nincs menszesz, csak megvonásos vérzés."

Aztán gondold át, amit írtál:

"Nagy hülyeséget írtál..a 7 napos szünetben mindenki vérzik.. "

Na? :)

2011. okt. 6. 15:15
 27/37 anonim ***** válasza:
52%

"Mert örökbe is lehet adni, de mi van ha olyan szülőkhöz kerül akik bántják, vagy akik nem adnak meg neki mindent...."

És arra már nem is tudsz gondolni, hogy mi lenne ha egy szerető családba kerülne? Ismeretségi körömben 4embert is ismerek,akik örökbe lettek adva, és nagyon is jó közegbe kerültek.

A másik: egy gyereknek nem kell megadni "mindent" szeretet, odafigyelés,sokkal fontosabb, és olcsóbb is ugyebár. Nagycsaládban nőttem fel, nem kaptam folyton új játékokat és csini ruhákat, mégis boldog, kiegyensúlyozott felnőtt lettem!

Tudtommal létezik nyílt örökbefogadás is... Ha nyomon szeretnéd követni a sorsát. Hogy valaki még a boldog élet LEHETŐSÉGÉT sem adja meg a gyerekének, az szerintem csak kényelemből teszi.

Aki pedig egy vállrándítással elintézi az abortuszt, annak figyelmébe ajánlom a "Néma sikoly" című filmet...ha esetleg nem tudná, hogy mire is készül.

Ha meg valaki nem kész arra, hogy gyereket vállaljon, az ne éljen szexuális életet!

2011. okt. 6. 16:34
 28/37 anonim ***** válasza:
69%

A tabletta 100%-os védelmet nyújt, olvasd el a tájékoztatót, de bizonyos feltételek megléte esetén.

Egyébként tényleg nincs menstruáció a tabletta szedése idején. Sportolók ezért szedik, ha nem élnek szexuális életet akkor is, hogy ne menstruáljanak vagy akkor amikor épp jó az időpont.

Azt meg tényleg minősíteni sem lehet, hogy azt írod, jobb a gyereknek ha megöli az anyja, mert így nem kell szembe néznie az élet nehézségeivel. Jobb ha nem szülsz és használsz óvszert is, mert az élet kiszámíthatatlan és nehéz, nemcsak örökbe adott gyerekeknek. Ezt el kell fogadnod. És amíg úgy gondolod inkább a halál, mint az élet, ne szülj. Mert baj van a fejeddel. Mondhatnám fordulj pszichológushoz, de a gyerekeiket megölő emberek is mind jártak kezelésekre és nem tudták kiverni a fejükből ezeket a gondolatokat. És rossz vége lett, nagyon rossz.

2011. okt. 6. 18:12
 29/37 A kérdező kommentje:

Lehet, h nincs de én menstruálok! Vagy akkor valaki mondja el nekem h akkor mitől vérzek, ha itt mindenki ekkora okos.

És nincs baj a fejemmel, és tiszta a lelkiismeretem.

2011. okt. 6. 21:32
 30/37 A kérdező kommentje:
És az én tablettám nem nyújt 100%os védelelmet..
2011. okt. 6. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!