Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen nehéz a mai...

Miért ilyen nehéz a mai világban egy abortusz? Ez nem a nő joga eldönteni, hogy fel tud-e nevelni egy gyermeket vagy sem?

Figyelt kérdés

Annyi herce-hurca van. Én értem h a baba is egy ember, de ha valaki nem tudja vállalni, hogy felneveli.

Miért kell védőnőkhöz járni és meggyőzni mindenkit h nem akarja.

Onnan jutott eszembe, hogy nagyon sokat késett a mensim 21 éves vagyok, és ha baj lett volna, nem tudtam volna megszülni mivel még tanulok.

Miért ilyen nehéz? Ez az én döntésem lett volna és a párom is támogatott volna benne.

2011. okt. 6. 11:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
64%
Es meg annyit, hogy 10 evig ugy vedekeztunk a parommal, hogy egyszer nem estem teherbe. Amikor babat szerettunk volna, par honap alatt osszejott.
2011. okt. 6. 12:16
 12/37 A kérdező kommentje:

Naptár módszer+óvszer? Ettől kapnék frászt..

Én inkább fogamzásgátlót veszek mert ott kisebb az esély, és igen 21 vagyok. De a tájékoztatóra is rá van írva h nem 100%os, nincs 100% módszer.

2011. okt. 6. 12:28
 13/37 anonim ***** válasza:
54%
Hihetetlen, attol kapnal fraszt, hogy vedekezz pl. ovszerrel, de attol nem, hogy megold a kisbabadat...
2011. okt. 6. 12:39
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem attól, hanem h a gyógyszer helyett így védekezzek, de én nem vagyok terhes....
2011. okt. 6. 12:40
 15/37 anonim ***** válasza:
56%
Mindegy, nincs ertelme vitatkozni. Ugysem erted a lenyeget. Mert ezt nem esszel lehet megerteni, csak is szivvel.
2011. okt. 6. 12:41
 16/37 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ugy tunt, hogyha az lennel, akkor megtenned es nem latsz benne semmi rosszat, azert irtam ugy.
2011. okt. 6. 12:44
 17/37 anonim ***** válasza:
54%

Az egyik előző válaszoló vagyok.

Kedves Kérdező!

Hagy a fenébe, ne kommeteld, mert még a keresztvizet is leszedik Rólad.

Ez egy elméleti kérdés volt, mégis látod a reakciókat!

2011. okt. 6. 12:46
 18/37 A kérdező kommentje:

Ti nem értitek, hogy én mit nem értek. Nem voltam még terhes és most se vagyok az! VÉDEKEZEK, már írtam h 1,5 éve fogamzásgátlót szedek, de igenis van olyan helyzet mikor nincs más megoldás.

Én is szeretnék a barátomnak szülni, ha lesz egy lakásunk és lesz miből felnevelni

2011. okt. 6. 12:46
 19/37 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, én értelek, ha algopyrint veszek be, már használunk óvszert.21 éves vagyok a nagy semmire énse akarok szülni.Amikor a 7napos szünetben 6.napon jött meg a szokásos 2. helyett, azonnal az abortusz dolgoknak néztem utána.Leolthattok miatta,de ezaz igazság, nem tartom felelőtlenek magam,nem akarok gyereket és bepánikoltam...

Hiába elméleti a kérdésed, ha beleolvasol a teherbeesés témába láthatod, hogy sokan évek óta próbálkoznak és/vagy a sokadik sikertelen lombik után vannak már.Nekik elméletben is dühítő az abortusz felvetése...

2011. okt. 6. 12:58
 20/37 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező!

Jól látod, sajnos nagy a bürokrácia, pedig az abortusznál épp az idő a legnagyobb ellenség, tehát jó lenne ha simán, gördülékenyen menne az egész.

Én nem tartom az abortuszt egy ördögtől való dolognak, sokkal inkább ítélem el azokat a nőket akik megszülik a gyerekeket, aztán mostoha körülmények között nevelkednek vagy neveli őket az állam az adófizetők pénzéből.Érdekes, hogy a sok éhenkórász nagycsaládost senki sem ítéli el!?

És igen: a nőnek jogában áll dönteni, hogy akar-e gyermeket vagy sem. Ha nem , akkor célszerű lenne a minél korábbi abortusz.

Nekem két gyerekem van, viszonylag későn szültem őket(30 felett), mert anyagilag csak akkor tudtuk megengedni magunknak, hogy családunk legyen.Megértem, hogy most még nem akarsz bevállalni egy babát, butaság is lenne.

2011. okt. 6. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!