Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek? Manapság...

Mi a véleményetek? Manapság túl sok le@bikus illetve bu@i fiatal van. (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem lehet hogy ez azért van mert túl sok nőt hormonkezelnek hogy legyen gyereke, vagy terhességmegtartó hormon inekcióval kezelik esetleg az oxitocint adagolják túl a szüléskor? Régebben nem volt ennyi ferdehajlamú ember.
2011. szept. 22. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én hallottam valamit, hogy a fogamzásgátló igenis közrejátszat ebben. valami kutatás szerint azok a gyerekek, akik fogamzásgátló szedése mellett fogantak és fiúk lettek, náluk gyakoribb, hogy "lányosak"

hogy mennyi ebben az igazság, azt nem tudom. ez nem a saját véleményem, hanem a médiában hallottam.

2011. szept. 24. 12:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy normális válaszadó aki gondolkodik is kicsit.
2011. szept. 25. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert veled ért egyet, még nem biztos, hogy normális.

Amúgy egy off, de egyszerűen muszáj: MIÉRT ZAVAR EZ TÉGED?

2011. szept. 30. 21:24
 14/14 anonim válasza:
100%

Elegem van már a sok homofób emberből, nem értem, hogy miért nem képes elfogadni, hogy minden ember más. Igen, és ha az ember a saját neméhez vonzódik,akkor mi van? Szerintem szuverén joga van hozzá. Baromság, hogy a hormonok miatt van egyre több, mert nincs több. A helyzet az, hogy bármennyire is "felkapott" manapság melegnek lenni, még rengeteg fiú, és lány nem mer előbújni, mert fél attól, hogy meghurcolják, vagy esetleg megalázzák. Még nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy végre ne legyen ez a megkülönböztetés, én bízom benne, hogy eljutunk oda, hogy megférünk egymás mellett, normálisan....

27(leszbikus)L

2011. okt. 2. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!