Második babát mikor vállaljak? Még 10 kiló rajtam van. De most újra feljön 20 kilo? Hajlamos vagyok hízásra.
Figyelt kérdés
Volt vki hasonló cipőben? Még szoptatok 10hós a kisfiam, és nem szeretném ha 2 évnél nagyon több lenne a két gyerkőc között. Mit tegyek? mi lesz ha megint hízok 20 kilót? Második terhességnél már nem jön fel annyi kiló?2009. ápr. 17. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nekem fel jött, 22 kiló és le sem ment a harmadik gyermekem 3 éves koráig. Keserves de nagyon hatásos diétával sikerül 25 kilót fogynom és most kezdhetem lassan elölről mert 10 év után is mét babára vállalkoztunk:). négy gyerekes 9 hónapos baba anyukája
2/3 anonim válasza:
Figyelj nagyon a táplálkozásodra!Ne egyél fehér kenyeret!Sokat kell mozogni(ez meglesz,ha mr elindul a manód!),terhestorna nekem nagyon sokat segített(dvd-n)!Elsőnél majd 24 kg-t híztam,2.-nál 11 jött fel.25 hónap van a gyerekek között!
3/3 anonim válasza:
Én is hajlamos vagyok a hízásra és nagyon oda figyeltem, hogy mit eszem sok gyümölcs semmi kenyér semmi lisztes cukros, sőt 35. hétig dolgoztam is és mégis 17kilót híztam. Most 9 hónapos a babám és nagyon jól szopizik de lefogynom még mindíg nem sikerült, nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!