Mit tennétek, ha így történne veletek? (többi lent)
ha ő is akarja a babát, akkor költözzetek össze, házasodjatok össze. Pont. Arra nem lehet építeni egy kapcsolatot, hogy mi lesz, ha X hónapos terhesen elhagy, vagy miután megszületett a baba. Akkor miért vagytok együtt? Ahogy írtad, 30 felett vagytok, stabil kapcsolatra kell törekedni. Ez az én véleményem. Ha ezt akarjátok, akkor nincs akadálya a babának. De azt, hogy mennyire stabil és komoly a kapcsolatotok, mi nem tudhatjuk.
Egyik korábbi voltam.
másik korábbi:
Azért, mert a barátnőd így járt, még nem fogsz Te is így járni.
Én is sokat gondolkodom azon, hogy mi lenne, ha rákos lennék, mert körülöttem vagy 4-5 rákos van/volt jelenleg, akiket látok szenvedni, meg is haltak ketten, velem egy korúak. De ettől én még nem leszek rákos!
A jelenlegi barátod egy másik ember, más körülményekkel, nem szabad összehasonlítgatni a többi kapcsolatoddal sem!
Ezen felül BÁRMIKOR BÁRMI megtörténhet. Én boldog házasságban élek, de mi van, ha a férjemet elüti egy autó? Vagy megbetegszik?
Nem lehet úgy élni, hogy az ember folyton retteg és aggódik, hogy "de mi lesz ha?", mert ebbe bele lehet őrülni.
Előre felé kell nézni és optimistán. Persze közben nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy jó kapcsolatért nap mint nap meg kell dolgozni. De miért ne lennétek rá képesek? Erről szól az élet! A gyermek pedig ajándék!
Távkapcsolatban éltek két teljes éve, szerintem ez nem semmi!
Megéri megbeszélni a barátoddal a dolgot!
Leülni, érvek, ellenérvek!
Lehet, mire összeköltöznétek, már nehezen jönne össze a baba. Ezt gondold át!
De ha ő nem vállalja be, akkor lehet, nem erőltetném ezt a terhességet!
Először is, egy gyerek "összekalapálásához" két ember kell, ergo kutya kötelességed megbeszélni a pároddal a történteket. Ha valóban szeret, és komolyan gondolja veled a jövőjét, akkor úgyis azt fogja mondani, hogy tartsátok meg, az anyagiakat meg majd megoldjátok. Ha esetleg azt mondaná, hogy neki nem kell a gyerek, és tegyük fel megijed a helyzettől és lelécel, akkor aszerint dönts, hogy NEKED mi a legjobb. Szeretnéd a babát? Tudnád egyedül, de családi segítséggel vállalni? Akkor tartsd meg. Viszont ha túl sok minden szól ellene, akkor fontold meg a műtétet. De jusson eszedbe, hogy az is pénzzel jár. Én megtartanám a babát, de tudom, hogy vannak helyzetek, amikor ez nem lehetséges. Ha mégis a műtétet választanád, tudnod kell, hogy mindig is emlékezni fogsz erre a picire, de fel lehet dolgozni a történteket és nem fogsz kikötni a pszichiátrián.
Tedd mérlegre a dolgokat, alaposan fontold meg, és úgy hozz döntést, miután beszéltél a pároddal. Hisz a te testedről van szó. És nem kell aggódni, ha nem sarlatán végzi a műtétet, simán lehet még gyereked utána, 30 felett is. Több ilyen esetről tudok, úgyhogy no para. Kíváncsi leszek, hogy döntesz majd a végén! Drukkolok, hogy megtartsátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!