Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek, ha így történne...

Mit tennétek, ha így történne veletek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, ha távkapcsolatban élnétek, rendesen óvszert használva védekeztek, amikor nagy ritkán együtt tudtok lenni, ami elvileg nem lyukadt ki, mert mindketten ellenőriztétek, mégis terhesek lennétek a párotoktól. Még alig 2 éves lenne a kapcsolatotok és megbeszéltétek, hogy majd kb. 4-5 év múlva vállaltok gyereket, mert addigra mindketten anyagilag helyrejöttök, de amúgy mind a ketten 30 fölöttiek lennétek. Mivel a párotok úgyis messze lakna és ritkán látjátok, elmennétek abortuszra anélkül, hogy szólnátok neki?
2011. aug. 22. 13:43
1 2 3
 1/29 sumergo ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem mennék abortuszra ilyen esetben, pláne nem úgy, hogy még el is titkolom az apa előtt! Ez az ő gyereke is!!!
2011. aug. 22. 13:48
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Egy részt mert, már 30-on túl vagyok, és szerintem ha most elvetetném a gyereket, nagyon nehezen lenne újra. Másrészt ha tudtam szexelni a párommal, akkor bízok benne annyira, hogy egy ilyen dolgot közösen döntsünk el. Én amúgy megtartanám!
2011. aug. 22. 13:49
 3/29 anonim ***** válasza:
En eloszor megbeszelnem a parommal hiszen pont annyi joga van tudni rola es donteni mint nekem. Egyedul semmikep nem tennek semmit a helyedben..
2011. aug. 22. 13:52
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

4-5 éves koráig a gyerek alig kerül valamibe.

Ami meg kell venni feltétlenül, azt lehet használtan, vagy kölcsön kérni ismerősöktől barátoktól stb.

Tehát az anyagiak miatt én nem izgulnék.

A távkapcsolat már kevésbé szerencsés. A babának mindkét szülőjére szüksége van.

Ha elveteted, egy életen át kínlódni fogsz emiatt, és mint már írták az is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e esélyed babára egy abortusz után (mind lelki, mind testi szempontból)

Mindenképpen a pároddal beszéld meg!!!

Szerintem az abortusz egy baromság ebben a helyzetben, ha szeretitek egymást, akkor VAN MEGOLDÁS! De még ha nem tudtok a baba mellett dönteni, akkor is EGYÜTT tegyétek, kell majd a támasz...

Remélem sikerül megtartani!

2011. aug. 22. 14:12
 5/29 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem vetetném el. Egyetértek az előttem szólókhoz, meg kell beszélni az apával. Ketten csináltátok a gyereket, ketten is kell döntenetek. Az alig 2 éves kapcsolat bőven elég a gyerekvállaláshoz. A távkapcsolatot meg meg lehet oldani. Mindent meg lehet oldani......
2011. aug. 22. 14:49
 6/29 A kérdező kommentje:
Még csak kb. 3 hetes a terhesség, tehát még van idő dönteni, de az változtat valamit a dolgon, ha nektek lenne már az előző kapcsolatotokból egy 4 éves gyermeketek csak a párotoknak nincs sajátja? Ezért bírnátok ti ki még a 30-as éveitekben is a 4-5 évet? Vagy ez nem mentség egy pasi előtt, ha utólag tudná csak meg az abortuszt?
2011. aug. 22. 15:18
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem mentség. Ekkora hazugságra akár a kapcsolatotok is rá mehet. Tudnia kell róla, az ő gyermeke is, ilyen esetben nem dönthetsz egyedül a pici sorsáról!!!

Képzeld magad az ő helyébe, távkapcsolatban élsz a barátnőddel, aki titokban elveteti a közös gyereket úgy, hogy meg se említi Neked, hogy babát vár. Ez később kiderül.. Neked hogy esne?

2011. aug. 22. 16:00
 8/29 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval. Ha utólag derül ki, onnantól megszűnsz megbízhatónak lenni a férfi szemében, nem csoda, ha nem akar együtt maradni veled. Ha szeretitek egymást, az a legkevesebb, hogy közösen döntötök. nekem égne a bőrom, nem bírnék a szemébe nézni, ha a tudta nélkül elvetetném a babát.
2011. aug. 22. 16:24
 9/29 A kérdező kommentje:
Mi van akkor, ha az egy már meglévő gyermekemet is örültök, hogy el tudjátok tartani, ezért ha ő szeretné, hogy megtartsátok a gyermeket, az kilátástalanná tenné a megélhetéseteket? Így is nehéz volt munkát találni kisgyermekkel és ez nem fog változni a jövőben sem szerintem.
2011. aug. 23. 11:02
 10/29 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet, hogy a pároddal kéne megvitatnod? Értem én az aggodalmaidat, de ezt a babát nem egyedül csináltad! Lehet, hogy ő is partner lenne a felnevelésében, nem úgy, mint az előző kapcsolatodban. Persze ha nem bízol meg benne annyira, hogy gyereket szülj neki, akkor nincs miről beszélni, de persze a kapcsolatotok is egy nagy sz.r. Második voltam.
2011. aug. 23. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!