Hogyan lehet nagyon gyorsan várandós lenni? Praktikákat írjatok már!
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 15:49
21/27 anonim válasza:
Amúgy miért szeretnél nagyon gyorsan teherbe esni? Van valami problémád? Vagy csak egyszerűen úgy érzed, hogy most szeretnél anya lenni, és türelmetlen vagy? :)
22/27 anonim válasza:
Engem miért pontoztatok le? :(
Én írtam a sós vízes ötletet.Ezt komolyan írtam,eszem ágában nem volt kötekedeni,hisz nagyon jól tudom milyen az amikor egy nő igazán vágyik már babára.
Mind1 is,már az sem jó ha vki komoly dolgot ír.....
23/27 anonim válasza:
Tényleg nem értem miért pontoztak le a sós víz miatt Téged?!?!?!? Valóban jó, jót tesz a hüvelyi PH-nak és a peteérést is segíti, mindamellett méregtelenítő hatású, tehát narancsbőrre is jó.
(gyömbérszörpis)
24/27 anonim válasza:
No, azóta se jött össze a nagy sietségben?
25/27 anonim válasza:
Aviva torna ovulaciot serkento gyakorlatai heti 2x es a cukor, krumlli es liszt, es minden ilyet tartalmazo etel fogyasztasanak a beszuntetese.
26/27 anonim válasza:
Micsoda kérdés ,kivagyok tőle
Miért kéne gyorsan várandósnak lenni !!???
27/27 anonim válasza:
Miért van kiemelve ez a lassan hat éves kérdés? Ennek a gyereknek már óvodába kéne járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!