Hogyan lehet nagyon gyorsan várandós lenni? Praktikákat írjatok már!
Nem igazán értem, miért kell bunkónak lenni. Ha nem tartjátok értelmesnek a kérdést, akkor egyszerű a megoldás,kikell lépni, és nem válaszolni.
Azért van ez az oldal, hogy bárki feltehessen bármilyen kérdést, amit esetleg másnak nem tud a környezetében. A válaszotok saját magatokat értékeli. Hát gratulálok.
Kedves kérdező.. Mi is eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, még tavaly. És abba hagytam a gyógyszert. De nem jött össze az apróság. Elmentem dokihoz, aki kivizsgált. Szednem kellett clostilbegytet, mert nem volt peteérésem. Aztán elmagyarázta, hogy mikor van peteérésem, mennyivel előtte kell aktív szexuális életbe kezdeni. Mondta, hogy vegyek ovulációs tesztet és hőmérőzzek.
Ezekről olvashatsz sokat a neten. Pl én azt sem tudtam, mi az az ovulációs teszt, és mi értelme van a hőmérőzésnek. És nem azért mert buta vagyok vagy ostoba, csak mert előtte nem foglalkoztam ezzel a témával. Én ezeket tudom javasolni. És ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok normálisan. :)
Jahh, most 15 hetes kismama vagyok. :) Sok sikert.
Kedves 10:09!
Köszönöm!
Gratulálok a Csöppséghez! Kislány vagy Kisfiú?
Cickafarkfű tea a mensi első napjától középidőig. Középidő előtt pár nappal elkezdeni ovu tesztelni. Minden másnap együtt lenni középidő környékén. Vitaminok (legegyszerűbb a multivitamin)neked és a párodnak is. Férjedet pedig megitatni párszor házi gyömbérszörppel. Ez most komoly, segít a termelésben és a "katonákat" gyorsítja.
Sok sikert!
Jahh és elfelejtettem írni, hogy sok helyen azt olvasod, hogy a középidőben van a peteérésed. Hát ez nem biztos, csak abban az esetben, ha rendszeresen 28 napos a ciklusod, akkor van a 14. napon. De pl nekem 34 napos ciklusaim voltak, és nekem , így a 20. napon vió.olt a peteérésem. Tehát a lényeg, hogy tudd mikor fog megjönni a mensid, és abbol vonj ki 14 napot, és akkor lesz p.é-ed. Mert mindig 14 nappal a mensi megjövetele előtt van az ovulációd. :)
Üdv: A 15 hetes kismami, aki lebunkózta a többieket. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!