Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Támogatjuk egymást a következő...

Támogatjuk egymást a következő ciklusban?

Figyelt kérdés
Nekem ma reggel jött a nemvárt,nem olyan erős még,de sajna nincs baba:(Remélem,h köv hónapban sikerül.Nekünk ez kistesó projekt:)Májusban volt egy biokémiai terhességem:(Most ez lesz a 3.havi clostys hónapom.
2011. aug. 18. 14:44
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Ildó:Igen,a gyógyszert doki írta fel.Nem volt előtte vizsgálat,nála szültem e fiamat,egy kis rásegítésnek adta.

Sok sikert Neked is!Mi most reggel még huncutok voltunk;)de innentől nincs összebújás péntekig,akkor néz meg doki,h mennyi tüszőm érik és mikor kell akciózni.addig meg a kiskatonák is szaporodnak:)

Ildikoka:milyen adagban kell szedned a clostyt?

Többiek:Hajrá!!!

2011. aug. 29. 07:18
 22/46 anonim ***** válasza:
Péntekig kell várni ? De miért a gyógyszer miatt ?
2011. aug. 29. 20:27
 23/46 A kérdező kommentje:
Azért,hogy a kiskatonák többen legyenek:)
2011. aug. 30. 15:51
 24/46 anonim ***** válasza:
Nagy a csönd ,hogy alakultok ? Jó lenne ezt a kérdést kiemelni :)))
2011. szept. 2. 13:12
 25/46 A kérdező kommentje:

Tegnap az Uh-n mindkét oldalt látott a doki szép érett tüszőket-24 és 26mm-k.Vasárnap reggeltől ügyködünk:)aztán meglátjuk.Viszont ezután várunk még 2hónapot és ha addig sem jön össze,akkor beutal a meddőségi központba inszemre.Na de erre remélem,h nem kerül sor.

A kérdést akkor akarom kiemelni,amikor a mensi aktuális lesz.Vagy szted most jobb lenne?

Többiek mi újság?

2011. szept. 3. 08:05
 26/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kiemelheted :)

Nekem is volt Inszemnációm de ügyesebbek voltunk 3 hónap múlva terhes lettem spontán :) Most tesót szeretnénk de nagyon :) !!!

2011. szept. 3. 12:46
 27/46 anonim ***** válasza:
Ildó vagyok: Nekem most pénteken lesz aktuális a nemvárt. Tegnap óta iszonyatosan be van vannak durranva a cicijeim, de főleg a bal. Remélem nem hiába fáj ennyire. :)
2011. szept. 5. 07:24
 28/46 A kérdező kommentje:
Ildó:hány napos a ciklusod?Nekem csak most van péém.Drukkolok,hogy kis-élet legyen a dologban;)
2011. szept. 5. 12:41
 29/46 anonim ***** válasza:

Köszi. Remélem én is!:)

28 naposak a ciklusaim. Aug.13.-án jött meg utoljára.

2011. szept. 5. 14:27
 30/46 A kérdező kommentje:
visszaolvastam,h lehet,h 9.napon volt pééd,akkor már lehetnek tüneteid:)drukk!
2011. szept. 5. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!