Támogatjuk egymást a következő ciklusban?
Ildó:Igen,a gyógyszert doki írta fel.Nem volt előtte vizsgálat,nála szültem e fiamat,egy kis rásegítésnek adta.
Sok sikert Neked is!Mi most reggel még huncutok voltunk;)de innentől nincs összebújás péntekig,akkor néz meg doki,h mennyi tüszőm érik és mikor kell akciózni.addig meg a kiskatonák is szaporodnak:)
Ildikoka:milyen adagban kell szedned a clostyt?
Többiek:Hajrá!!!
Tegnap az Uh-n mindkét oldalt látott a doki szép érett tüszőket-24 és 26mm-k.Vasárnap reggeltől ügyködünk:)aztán meglátjuk.Viszont ezután várunk még 2hónapot és ha addig sem jön össze,akkor beutal a meddőségi központba inszemre.Na de erre remélem,h nem kerül sor.
A kérdést akkor akarom kiemelni,amikor a mensi aktuális lesz.Vagy szted most jobb lenne?
Többiek mi újság?
Szerintem nyugodtan kiemelheted :)
Nekem is volt Inszemnációm de ügyesebbek voltunk 3 hónap múlva terhes lettem spontán :) Most tesót szeretnénk de nagyon :) !!!
Köszi. Remélem én is!:)
28 naposak a ciklusaim. Aug.13.-án jött meg utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!