Támogatjuk egymást a következő ciklusban?
Szia !
Nekem is megjött bár 20.-án kellett volna ... Nekem sem erős de eddig 3 negatív teszttel úgy gondolom így is marad !
Mi is kistesóra dolgozunk :) Én is nagyon szeretném ha következőleg sikerülne ! Picit tartottam ettől a terhességtől még ha nagyon is akartam volna ,mert amikor együtt voltunk rá 2 napra előjött valami fertőzés ama nem szerencsés kezdés ... No akkor ha 28 naposak általában a ciklusok akkor most mikor lenne a legjobb együtt lenni a párommal ?
Sziasztok!Nekem 17-en jott meg 15-re nem vartam,de mar akkor este es masnap is volt gyenge pecsetelesem:(!Nekunk ez az elso honapunk volt!A ciklusaim 45 nap korul vannak,ami az orvosom szerint rendbe van meg van peteeresem!Homerozok es szinte biztos voltam hogy nekem sikerul elsobol ezert is szerda reggel bogve jottem ki a furdobol!Hatha ebbe a honapba osszejon!Jah es Elevitet szedek meg baratcserjet hatha rovidul a ciklusom egy kicsit!
24/L
Sziasztok! Csatlakozom:)
Nekem is ma reggelre jött meg, és mi is kistesóra gyúrunk:) Már lassan 1 éve, és 2 éves elmúlt a kisfiam.
"A"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!