Támogatjuk egymást a következő ciklusban?
Pénteken voltam dokinál és most 2x2 szemet fogok szedni a clostyból.pénteken kezdem és ráköv pénteken megyek UHra,h hány tüszőm lett tőle.Kicsit furcsállom a dózist,nem is hallottam,h más is ennyit szedne.
Ti hogy vagytok?Én picit depis vagyok,most tudtam meg,h az egyik ism.babát vár,nem is tervezték.
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok,ha nem baj.
Mi is már 10 hónapja szeretnénk babát!
Tegnap a menses 9.napján volt tojásfehérjés a nyákom(véletlenül vettem észre)
Ált.28 naposak a ciklusaim, ezért furcsálom,h a 9.napra lehet az ovuláció?De együtt voltunk aznap is,meg előtte való nap is. Hátha...
Sok sikert mindenkinek!!
Ildó
Sziasztok!sok sikert kivanok mindenkinek!nalam egy ujab honap a probalkozasra es varakozas hogy fog e sikerulni.
Udv Ildiko
A nődoki írta ki a gyógyszert? És milyen vizsgálat volt előtte?
Én is azon gondolkodom,h el kéne mennem dokihoz, csak félek.
Ildó
Sziasztok!
En hetfon fejesztem be a havimat tegnap voltam dokinal kaptam gyogyszert en is matol szedni fogom es meg latjuk mi lesz.nalam az a baj is hogy a parom sokat utazik most is 7el utazik.igy elote probalkozunk es majd meg latjuk sikerulni fog e.Mindenkinek minden jot kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!