Lehet, hogy méhenkivüli terhes vagyok?
Figyelt kérdés
14 napja késik, a teszt halvány csík, a doki nem lát még babát, a hcg szint vérböl 78.8 Szerintetek ez normális? nem értem, lehet méhenkivüli terhesség? Nagyon félek kérlek irjatok.2011. aug. 18. 08:50
1/7 anonim válasza:
Szia.Van valami panaszod?A doki mit mondott?
2/7 sumergo válasza:
Sajnálom, de ez szerintem egy felszívódó terhesség, de az bárhol lehet. Az biztos, hogy gondot nem okoz (mármint ha méhen kívül is van), mert ha akkora lenne, egyrészt a doki látta volna UH-n, másrészt sokkal több lenne a hormon a vérben. Ezért azt gondolom, hogy bárhol is van, éppen felszívódik. De ne legyen igazam, és legyen méhen belüli élő terhesség, nagyon az elején, de a 2 hét késés miatt szerintem nem az. :-(
3/7 anonim válasza:
Szerintem is ez egy feldzivodo terhesseg. De lehet mehen kivuli is, viszont gondot talan mar nem okoz. Bar nekem a mehen kivulinel 900 - rol lementba hcg szintem 200-ra,de a felszivodo petezsak begennyesedett es szetrepesztette a petevezezekem. Ki kellett venni, de most megint terhes vagyok. En a helyedben meg kernek kontroll vervetelt es egy uh-ot ket nap mulva.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,semmi panaszom nincs csak a mellem fáj és duzzadt, az orvos nem biztos még semmibe hétfön megyek újabb hcg vérvételre akkor kiderül azt mondta ha emelkedik akkor még bármi lehet ha nem akkor felszivodott, pár ember szerint még korai terhesség és hogy ne aggodjak de én nem vagyok nyugott, a másik dolog nagyon szeretnénk babát.
2011. aug. 18. 18:18
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.Gondolok rád hétfőn.Írj,hogy mi lett az eredmény.Hinni kell és minden jó lesz.Én holnap megyek hcg -re.A második lombikom.
6/7 anonim válasza:
Első vagyok.Nekem nem sikerült.:(
7/7 anonim válasza:
Szia.Első vagyok. Van már valami eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!