Igaz-e, hogy aki méhenkivüli terhes volt valoszinű hogy a többi is az lesz?
Szia:-)
Nekem tavaly volt egy méhen kívüli terhességem. Kivették a bal petevezetékemet:-(Nekünk csak 3 hónapot kellett várni, és újra próbálkozhattunk. Egyébként több helyen olvastam ,és az orvosom se tiltotta, hogy akár 6 hét elteltével lehet próbálkozni újra. Nekem senki nem mondta, hogy a következő is méhen kívüli lesz. Igaza van az előttem szólónak, teljesen véletlenszerű, hogy méhen kívüli lesz. Nem tudni miért van, de lehet, hogy a te barátnődnél megvan az oka, és azért mondta a doki.
Szia!
Hát nekem 2006-ban volt 2 méhen kívülim, aztán 2007-ben szültem. Idén volt egy missed abom januárban, és most megint babás vagyok, 7 hetes.
Szerintem meg ne adja fel, bár tudom milyen rettegni...
Egy hsg és egy petevezeték átfúvás azért lehet nem ártana.
Köszönöm a válaszokat!
1 válaszoló azt mondta neki a doki hogy nagy a valószinüsége,hogy a többi is méhen kivüli lesz.
Nem tudom hogy van-e valami szervi baja nem mondta nekem.A petefészke megmaradt nem vették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!