Szerintetek ez terhes pocak?
2011. aug. 17. 20:22
11/29 anonim válasza:
szerintem is az
mióta nem menstruál?
12/29 anonim válasza:
Álterhesség, mert nagyon vágyik rá!!!
13/29 anonim válasza:
Vagy csak rohadt kövér. Már bocs. De hasról mi állapítsuk meg, hogy teres e, mikor a doki azt mondta, hogy nem?
14/29 A kérdező kommentje:
Nem kövér csak a pocakja nagy de akkor lehet csak bebeszélem magamnak meg neki de köszönöm a válaszokat
2011. aug. 17. 20:32
15/29 anonim válasza:
nekem is annak tűnik....nekem kb félidősen volt ekkora pocim.
De nagyon egyszerűen megtudjátok, holnap csináljatok egy tesztet, ha terhes, akkor ekkora pocival már nem kell a reggeli vizelet, nap közben is megcsinálhatjátok.
a rossmann-ba most le van árazva:P
16/29 anonim válasza:
Én is ki tudom dugni a hasam úgy, hogy így nézzen ki. A kérdés nem az, hogy ki tudja-e dugni ekkorára, hanem , hogy be tudja-e húzni? Ha nem, és kívülről keménynek érzed, akkor az. Terhestesztet lehet csinálni, had ne mondjam, hogy tuti kimutatja.
Az más kérdés, hogy ekkora hassal miért hazudna, ha utána meg megengedi lefotózni magát? ÉRthetetlen.
17/29 anonim válasza:
kedves kérdező,véletlen nem te vagy a barátnő maga???
18/29 anonim válasza:
Szerintem is terhes pocak,de nagyon kiváncsi vagyok az igazi válaszra.Holnap teszt és írjatok :)
19/29 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a barátnő,de holnap azt mondta elmegy vesz egy tesztet és meg csinálja reggel. Mindenféleképpen megírom a választ a holnapi nap folyamán. Amúgy mi is szeretnék babát a vőlegényemmel de az anyagiak még sajna nem úgy engedik. Köszönjük a válaszokat
2011. aug. 17. 21:13
20/29 anonim válasza:
Ekkora pocakosan nekem már jól érződtek a magzatmozgások(de szerintem ezzel nem vagyok egyedül)!Észre kellett volna vennie ha terhes lenne! Vagy vaj van a füle mögött...!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!