Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez terhes pocak?

Szerintetek ez terhes pocak?

Figyelt kérdés

[link]

Csak azért kérdezem mert a barátnőm azt mondja nem terhes de szerintem az :s

2011. aug. 17. 20:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

szerintem is az

mióta nem menstruál?

2011. aug. 17. 20:27
 12/29 anonim ***** válasza:
31%

Álterhesség, mert nagyon vágyik rá!!!

[link]

2011. aug. 17. 20:27
 13/29 anonim ***** válasza:
36%
Vagy csak rohadt kövér. Már bocs. De hasról mi állapítsuk meg, hogy teres e, mikor a doki azt mondta, hogy nem?
2011. aug. 17. 20:30
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem kövér csak a pocakja nagy de akkor lehet csak bebeszélem magamnak meg neki de köszönöm a válaszokat
2011. aug. 17. 20:32
 15/29 anonim ***** válasza:

nekem is annak tűnik....nekem kb félidősen volt ekkora pocim.

De nagyon egyszerűen megtudjátok, holnap csináljatok egy tesztet, ha terhes, akkor ekkora pocival már nem kell a reggeli vizelet, nap közben is megcsinálhatjátok.

a rossmann-ba most le van árazva:P

2011. aug. 17. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:

Én is ki tudom dugni a hasam úgy, hogy így nézzen ki. A kérdés nem az, hogy ki tudja-e dugni ekkorára, hanem , hogy be tudja-e húzni? Ha nem, és kívülről keménynek érzed, akkor az. Terhestesztet lehet csinálni, had ne mondjam, hogy tuti kimutatja.

Az más kérdés, hogy ekkora hassal miért hazudna, ha utána meg megengedi lefotózni magát? ÉRthetetlen.

2011. aug. 17. 20:50
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
kedves kérdező,véletlen nem te vagy a barátnő maga???
2011. aug. 17. 21:05
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is terhes pocak,de nagyon kiváncsi vagyok az igazi válaszra.Holnap teszt és írjatok :)
2011. aug. 17. 21:06
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a barátnő,de holnap azt mondta elmegy vesz egy tesztet és meg csinálja reggel. Mindenféleképpen megírom a választ a holnapi nap folyamán. Amúgy mi is szeretnék babát a vőlegényemmel de az anyagiak még sajna nem úgy engedik. Köszönjük a válaszokat
2011. aug. 17. 21:13
 20/29 anonim ***** válasza:
Ekkora pocakosan nekem már jól érződtek a magzatmozgások(de szerintem ezzel nem vagyok egyedül)!Észre kellett volna vennie ha terhes lenne! Vagy vaj van a füle mögött...!:)
2011. aug. 17. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!