Mit tegyek? Várjak két hetet? Terhesen pajzsmirigytúlműködés?
Ma derült ki, hogy nagyon rosszak a pajzsmirigy TSH értékeim. TSH: 0,0055 T3=7,09 és T4=25,32.
Nődokim kb kiröhögött, amikor tegnap hívtam, hogy gondom van, hogy most mi ez a doki válaszol rovat, pedig csak annyit kérdeztem, hogy ez nagyon rossz eredmény, mert kell mennem endokrinológiára. MA voltam, és kiderült, hogy nagyon rossz és kaptam gyógyszert. Mondták, hogy keressem fel a nődokit, mert ez veszélyes a babára nézve. Nem érem el, de nem is hiszem, hogy fogad. 2 hét múvla megyek az Istenhegyi útra a 13 héten uh-ra és vérvételre a genetikai miatt. Addig várjak? Volt valakinek pajzsmirigy túlműködése terhesen? Eddig nem volt semmi bajom.
Normálérték:
fT4: 8-18 ng/l (10-23 pmol/l)
FT3-ra nem találtam meg a normálértéket, ez szerint a te FT4-ed nem olyan rossz, de nyilván nem jó. Ne izgulj, nem lesz semmi baj, azért mihelyst lehet, látogasd meg a nődoki, hogy megnyugodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!