Hihetek így a pozitív tesztnek?
Figyelt kérdés
Szombaton kellene,hogy megjöjjön(elviekben,mert mindig máskor jön meg).Tegnap azaz hétfőn teszteltem.Vártam 2percet mondom negatív,elraktam a táskábma,majd mikor hazaértem elővettem és egy erős pozitív van rajta.A Clearblue-val teszteltem.Ma reggel csináltam első pisiből mégegyet az meg negatív,de nem vártam ki a 8másodpercet az áztatással,alig akart elindulni a csík.Mit gondoltok?Annyira jó lenne....2011. aug. 9. 13:26
11/12 anonim válasza:
Csatlakozok az utolsóhoz. Nekem is ahogy ment végig a csík már halványan ott volt a 2.-ik is. Aztán 1-2 perc múlva folyamatosan erősebb lett. Nemvárt előtt 4 nappal. Gabriel teszt volt. kazettás.
12/12 anonim válasza:
Én a Corax-szal jártam úgy, hogy időn túl pozitív lett, méghozzá jól láthatóan, de nem voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!