Szerintetek hihetek a medi-lab tesztnek?
Figyelt kérdés
Most csináltam 1-et és ahogy ment fel a vizelet rögtön kijött a teszt csík de nem olyan erős mint a kontról.
1hét késés után nem kellene erősebbnek lenni-e??
2011. jún. 8. 18:01
1/17 anonim válasza:
Az nem baj, ha halvány, nem vagyunk gépek, hogy már illene erősnek lennie pontosan 1 hét késés után!! Próbálj ki egy másik fajta tesztet is, mondjuk a Clearbluet!
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2011. jún. 8. 18:08
3/17 anonim válasza:
A Clearblu nekem sem hazudott meg sosem, eddig ketszer kerdeztem meg :-)
5/17 anonim válasza:
Nyugodtan hihetsz neki, nekem sem hazudott 1 hetes késés után. Akkor én is délután csináltam és nyilván világosabb volt a tezt csík, mert hígabb is volt a vizelet. De rögtön kijött és ez a lényeg, nem a teszt márkája. Gratulálok, vigyázz magatokra:)
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :)
2011. jún. 8. 19:42
7/17 anonim válasza:
A halvány csík is csík!!! Csinálj majd egy másik tesztet reggeli első vizeletből és az tuti erősebb csík lesz! Gratulálok!!!! :))
8/17 anonim válasza:
szia csinálj másikfajta tesztet is reggeli első pisiből. Gratulálok mert a halvány csík is csík :)
9/17 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarlak, de a Medi-lab nagyon rossz teszt. Két barátnőmet is verte már át!
Lehet,hogy baba, de inkább csinálj másfajtát!
10/17 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy tesztelő de a Medi labot speciel már próbáltam és pozi lett amikor nem is volt baba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!