Nemvárt előtt 4 nappal halvány, de jól látható pozitív One Step (tesz. Vesz-es) 10es erősségű tesztnek hihetek? Megbízható? Volt így valaki?
A hőm is magasabb, 5-6 napja erős szurkálás volt a petefészkemnél és ovu tesztel kicsit "jósoltam" és az is erősödött.
Tényleg baba lenne?
Gratulálok! Köszönöm a választ!
Hú, akkor most még izgatottabb vagyok! :)
Pedig ő már akkor a második gyermekem lesz, de akkor is egy csoda :)
Nagyon jó babázást és sok örömet kívánok! :)
Szia. Szerintem is hihetsz neki! :) A legutóbbi terhességemet nekem is ez mutatta ki először. :) Nagyon halvány volt a csík, de ott volt. És a babák is. :)
Jó egészséget és sok boldogságot!
Köszi :)
Ikreket vártál? (hogy azt írtad babák) Azért mutatta ki korábban? Mert most egy kicsit elgondolkodtam, mert a családban van több iker is : anyósom, testvéreim. Így nekem is esélyes mindkét oldalról.
Nem feltétlenül azért mutatja ki hamarabb,mert ikrek!:)
Nekem nemvárt előtt 5 nappal délutáni pisiből!!! pozi lett. Én is azt hittem,hogy ikrek (esélyes is vagyok rá, mert anyukám iker volt), de csak egyedül van.
Van,akinek hamarabb termeli és nagyobb dózisban a hcg-t a szervezet!
Gratulálok!:))
Szia!
Szerintem nyugodtan hihetsz a tesztnek!Én is azt a tesztet használtam és igazat mutatott,34 hetes pocaklakó kislányom van!:-)
Minden jót!:-))))
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma csináltam reggel facelle és x-epil tesztet és mindkettő két csíkos lett. Facelle erős, x-epil kicsit halványabb, de igazán jól látható :)
Már csak azt várom, hogy vasárnap ne jöjjön meg (meg egy jó darabig utána sem).
Szia. Az x-epil nekem is mindig nagyon halvány volt, az ne izgasson! :)
Vigyázz magadra! Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!