Szombaton kellene,hogy megjöjjön(elviekben,mert mindig máskor jön meg).Tegnap azaz hétfőn teszteltem.Vártam 2percet mondom negatív,elraktam a táskábma,majd mikor hazaértem elővettem és egy erős pozitív van rajta.A Clearblue-val teszteltem.Ma reggel csináltam első pisiből mégegyet az meg negatív,de nem vártam ki a 8másodpercet az áztatással,alig akart elindulni a csík.Mit gondoltok?Annyira jó lenne....
nekem ugyan igy volt tegnap csak kb dél órára halovány csík lett, gondoltam ez csak száradási, majd ma reggel csináltam egy másfajtát direkt, az is időn tul lett pozi de még tegnap este is csináltam lilyt az tök nega,lövésem nincs hogy akkor most mi van. és én is azt mondom hogy bárcsak... drukkolok neked is hogy pozi legyen majd!!!
2011. aug. 9. 13:32
2/12 anonim válasza:
Időn túli elvileg nem mutat jó eredményt, csinálj egyet előírás szerint. Amúgy nekem nemvárt előtt egy-két nappal 4 tesztből 3 poz volt 1 neg. Pedig ugyanolyanok voltak.
2011. aug. 9. 13:33
3/12 anonim válasza:
Fals eredményt mutathat MINDEN ESETBEN a meghatározott intervallumon túl!
A 2. jól írja, még egy teszt, reggeli első pisiből, szabályosan. De ha lehet péntek környékén leghamarabb.
Ha az negatív , akkor sincs még gond, lehet pozi.
Ha pozi, akkor meg terhes vagy !!:)
2011. aug. 9. 13:44
4/12 anonim válasza:
Igen, azt mondják,hogy az időn túli nem mutat valós eredményt. Hát nekem eddig minden ismerősömnek,akinek időn túli pozi lett, babája lett.:) Ahogy nekem is! Lily-t reggel megcsináltam, ránéztem egy perc múlva, semmi. Este azért megnéztem, és halvány pozi lett. Rá két napra már időn belül is az lett!:)
21 hkm
2011. aug. 9. 13:44
5/12 anonim válasza:
Én nekem ez a 2. babám, és nem tudom milyen teszteket csináltok, de a 2. vonalnak -ha halványan is- de úgy tudom 3 percen belül kell megjelennie.
Ha valaki nem várja ki és türelmetlen, otthagyja...aztán rápillant 2 óra múlva, hogy "jé ez egy erős 2. vonal", akkor az nem csoda, hanem kimutatta a terhességet időn belül !:)
2011. aug. 9. 13:49
6/12 anonim válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz. Nekem is ilyen volt a tesz, kidobtam és rá 2 órára lett halvány + . Most 7 honapos a kislányom
2011. aug. 9. 13:50
7/12 anonim válasza:
Ezzel csak azért vitatkozom, mert nekem még másnap is időn túli pozitív lett, pedig arra nem egy perc múlva néztem rá, hanem 20 perc múlva. Akkor még nega volt, rá pár órára megint halvány pozi!
2011. aug. 9. 14:06
8/12 anonim válasza:
Ja és én is ilyen korán csináltam,mint a kérdező, tehát simán lehet,hogy kevés a hcg-je és lassabban reagál a teszt. Bár én nem vagyok gyakorlott tesztelő,mert elsőre összejött, de barátnőmék egy évig próbálkoztak és neki is időn túli lett az első tesztje. Ő azt mondta,hogy egy év alatt csinált egy párat, sosem lett időn túl sem pozi, amikor nem volt terhes!
2011. aug. 9. 14:08
9/12 A kérdező kommentje:
DEjó is lenne....várok péntekig és csinálok mégegyet.Egy kicsit reménykedem.Ha arra is kijön a pozi csak akkor hiszek a szememnek:)
2011. aug. 9. 14:17
10/12 Mianeve válasza:
A terhességi teszten szereplő idő intervallumot be kell tartani!Ha nem teszed fars eredmény jöhet ki. Én amikor csináltam, már akkor amikor rá pisiltem halványan megjelent a második csík,megvártuk a 3 percet( ha jól emlékszem annyit írt a teszt) és kicsivel erősebb halvány csík volt a második. Másnap reggel szintén megcsináltam egy tesztet az is halványan két csíkos lett, kértem a dokimhoz időpontot aki megerősítette, hogy baba van. Ha ennyire nem vagy biztos a dolgodban menj el dokihoz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!