Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg nem lehet terhesen...

Tényleg nem lehet terhesen repulni?

Figyelt kérdés
Mi ez a hulyeség,nemrég hallottam errol! egyàltalàn nem lehet,végig a 9honap alatt??? mi az oka?
2011. aug. 3. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A végén nem ajánlott, az utolsó valahány hétben kell orvosi papír hozzá úgy tudom, hogy felszállhass a repülőre. Az oka igen egyszerű, a hirtelen légnyomás változás a várandósság végén esetleg megrepesztheti a magzatburkot, akkor pedig irány a szülészet.
2011. aug. 3. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Még, hogy hülyeség... Tudod mit? Próbáld ki, de lehetőleg már a 9.hónap környékén. Majd meglátod!
2011. aug. 3. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Kell róla papír, hogy zárt a méhszájad, akkor repülhetsz.
2011. aug. 3. 14:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a doki megnéz és még abba az idő periódusban vagy akkor repülhetsz. De adjon róla papírt, mert azt kérheti ka reptéren! Nálunk feleségem Rómában esett teherbe, haza repültünk, utána elmentünk görög országba és vissza amikor 6hónapos volt és nem volt gáz. Mindenképp köss jó bíztosítást!
2011. aug. 3. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Lehet de csak akkor ha komplikacio mentes a terhesseged.A 28.hettol orvosi papirt kerhetnek a 34.het utan pedig nem repulhetsz.En meg 33hetesen repultem (kulfoldon elunk).Megjegyzem tolem nem kertek a papirt.

Nem azert nem repulhetsz mert tutira beindul a szules hanem mert ha esetleg beindul az rengeteg penz a legitarsasagnak valamint nincs a fedelzeeten olyan aki el tudna latni.

2011. aug. 3. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én reptéren dolgozom, külföldön élek és épp itthon vagyok egy 3 hetessel.

Semmi akadálya terhesen repülni. Légitársaság függő, hogy meddig engedik illetve/és hogy mikortól kérnek papírt. Általában a 36. héttől már semelyik társaság nem enged fel (de ez az utolsó hónap). Nem azért, mert megrepedhet a burok...hanem, mert igen..nagyon sok pénzükbe kerülne, ha esetleg beindulna a szülés (kényszerleszállás, utasok kártalanítása..stb..)

Papírt általában a 6. hónaptól kérhetnek...de ez csak attól függ éppen ki ül a check-in -ben...az ő ítélőképességére van bízva kér -e orvosi igazolást (szóval ha 6. hónaptól repülnél jó kérni a dokidtól).

Jó utat!

2011. aug. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!