Tényleg nem lehet terhesen repulni?
Szia.Lehet de csak akkor ha komplikacio mentes a terhesseged.A 28.hettol orvosi papirt kerhetnek a 34.het utan pedig nem repulhetsz.En meg 33hetesen repultem (kulfoldon elunk).Megjegyzem tolem nem kertek a papirt.
Nem azert nem repulhetsz mert tutira beindul a szules hanem mert ha esetleg beindul az rengeteg penz a legitarsasagnak valamint nincs a fedelzeeten olyan aki el tudna latni.
Szia!
Én reptéren dolgozom, külföldön élek és épp itthon vagyok egy 3 hetessel.
Semmi akadálya terhesen repülni. Légitársaság függő, hogy meddig engedik illetve/és hogy mikortól kérnek papírt. Általában a 36. héttől már semelyik társaság nem enged fel (de ez az utolsó hónap). Nem azért, mert megrepedhet a burok...hanem, mert igen..nagyon sok pénzükbe kerülne, ha esetleg beindulna a szülés (kényszerleszállás, utasok kártalanítása..stb..)
Papírt általában a 6. hónaptól kérhetnek...de ez csak attól függ éppen ki ül a check-in -ben...az ő ítélőképességére van bízva kér -e orvosi igazolást (szóval ha 6. hónaptól repülnél jó kérni a dokidtól).
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!