Mennyi idos terhesen lehet meg repulni,2 oras repuloutrol van szo?
Szerintem sem fog beleférni.:(
Én mondjuk be sem vállalnám. Mielőtt teherbe estem, úgy terveztem, hogy augusztusban hazamegyek. Aztán januárban babás lettem és előre hoztam júniusra az utazást. Egyrészt nagy hasam lesz már, másrészt pedig sokkal jobb lesz a hűvösebb Angliában, mint a 40 fokos Mo-n.
Ugy van, ahogy a masodik valaszolo irja. 36. hetig lehet repulni, a 28. hettol kerhetnek orvosi igazolast.
Ezt egyebkent a GP-tol kell kerned, a mi rendelonkben penzbe kerult (mar nem emlekszem, 10-20 font koruli osszeg volt).
A 36. het utan azert nem engednek fel, mert akkortol mar barmikor szulhetsz, ha megindul a szules esetleg es te jelzed, akkor csak es kizarolag a kovetkezo repterig repulhet a gep, akkor sem mehetne tovabb, ha mar csak fel ora van hatra. Legalabbis nekem ezt mondtak.
Igy egy plusz fel es leszallas lenne, meg persze jo sok merges utas, karterites, ha esetleg valaki emiatt nem eri el a csatlakozast, stb. Ezt nem vallaljak be a repulotarsasagok.
szia, en is angliaban elek, 19 hetes vagyok es sajnos en is csak azt tudom mondani mint az elottem szolok..semmikeppen sem lesz otthoni karacsonyod sajnos...
A 2. trimeszterben ajanljak a reulest es az uazast, az elsoben es az utolsoban nagyon veszelyes. Az autoval valo utazast sem javasolnam, mi nemreg kocsikaztunk haza es kinszenvedes volt. Mindenkeppen vard meg, a 12. hetet es a 28 ig bezarolag repulj! En legalabbis nem kockaztatnek :) egyebkent ha megkerdezhetem, Anglia melyik reszen laktok?? Lenne meg jo par kerdesem es gondolom neked is, ha van kedved irj priviben es dumalhatunk:) boldog babavarast :)))
Kedves utolsó. Én is a 19. hétben járok, szintén Angliában élek.
Én mondjuk 4 hetesen hazarepültem, de hát akkor a repülés napján derült csak ki, hogy terhes vagyok. Mondjuk a kapun nem mentem át a magyar oldalon. Az angoloknál igen, de most nem tervezek átmenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!