Mi a mióma és akadályozza e a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 14:08
1/9 anonim válasza:
az én ismerősöm mióma miatt vetélt el, és úgy tudom, hogy az valami jó indulatú elváltozás. De ebben nem vagyok biztos.
2/9 A kérdező kommentje:
A doki mondta hogy van egy kis miómám a méh falon kivülröl de attol még nyugodtan dolgozhatunk a babás ügyön,de én félek.
2008. márc. 3. 14:13
3/9 anonim válasza:
figyi ha a dokid azt mondta, akkor bizti nem lesz semmi baj
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi csak gondoltam hogy ha esetleg nincsen igaza akkor ti fogtok figyelmeztetni.
2008. márc. 3. 14:18
5/9 anonim válasza:
Milyen megoldást ajánlott a miomára?Mármint kezelésnek?
6/9 A kérdező kommentje:
Semmit az ég világon azt monta hogy biztos a szülésnél kaptam ,több mint tiz éve.Most viszont 6 hónapja nem jön össze a baba.
2008. márc. 3. 14:23
7/9 anonim válasza:
Ha nem bízol ebben a dokiban inkább menj el egy másikhoz is, hátha ő bővebben mond valamit.
8/9 anonim válasza:
Én kérdeztem tegnap, mit ajánlott a dokid,ha ennyire nem mond semmit, sztem is menj el másikhoz.Én ezt tenném,lehet semmi köze nincs a teherbeeséshez,de legalább ne hagyjanak bizonytalanságban.
9/9 anonim válasza:
szia mekkora a miomád?
nem tudom mennyire világositott fel a dokid.
de ez tudnod kell a mioma képes 1magzat fej nagyságára meg nőni akár 1-2honap alatt.és igen be folyásolhatya a teherbeesést meny el másik orvoshoz kérd ki a véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!