Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miben akadályozza a 2 feletti...

Miben akadályozza a 2 feletti pajzsmirigyserkentő (TSH) érték a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Nemrég kérdeztem, hogy valóban 1 és 2 között kell-e lennie az értéknek ahhoz, hogy teherbeessünk, mire azt a választ kaptam, hogy igen, sőt, 1,5 alatt. Nekem pajzsmirigy-alulműködésem van és gyógyszerrel együtt az értékem olyan 4 körül van. Hogyha ez túl sok, az miben hátráltatja a teherbeesést? A peteérésnél, tüszőrepedésnél, vagy a beágyazódásnál?

Köszi szépen!

2010. febr. 4. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a TSH 4,67. Én még nem hallottam hogy összefüggés lenne.De nekünk sem akar jönni a gyerek.:(
2010. febr. 5. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Szerintem menj el endokrinológushoz. A 4,67 már egyébként is a határon van, és ha tényleg csak ezen múlik...hátha sikerülne!

Drukkolok!

2010. febr. 5. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt a problémám, gyógyszerrel sikerült levinni az 5,2 es értéket 1,035 re. Olyan nőgyógyászt javasolnék neked, aki egyben endokrinológus is.(Dr. Béres László III.ker.ben).

Nagyon sok mindent befolyásol ez az egy érték pláne a teherbeesést.Az ideális ilyenkor az 1,5 alatti érték mert ilyenkor a női hormonok is rendben működnek. Ha ez a TSH nem jó akkor a többivel is lehet gond és az bizony a teherbeeséshez nagyon fontos.

2010. febr. 7. 09:59
 4/7 anonim válasza:
Nekem 0,079 volt a pajzsmirigyem.Azt mondták van egy kicsi tulmüködésem minimális.Azt mondták ez olyan kicsi hogy nem is kellene vele foglalkozni,de mivelkisbabát szeretnénk és természetes uton nem jön össze ezért mégis kell.Irtak gyogyszert és vért is vettek.de végül is az ujabb vér eredmény azt mutatta hogy nem kell szedni a gyogyszert 0,625 lett az eredmény és azt mondták hogy ez jo eredmény.De nekem is azt mondták hogy nem lehet 100%ig kijelenteni,hogy bele szol e a terhességbe vagy sem.
2010. febr. 7. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 7. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Van mellékhatása ezeknek a hormongyógyszereknek? Elhizás,szőrzetsűrűsődés?
2010. febr. 10. 22:29
 7/7 anonim válasza:
amit nekem felirtak annak van de minden gyogyszernek van mellékhatása,ez amit nekem irtak a fehér vérsejteket termeli.ezért nagyfoku labor ellenörzésre van szükség-
2010. febr. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!