Mellnövelő kapszula akadályozza a teherbeesést?
Ilyen baromsagot szedni teherbeeses elott nagy butasag!! Terhesen amugy is no az ember melle valamennyit, meg utana szoptatas soran egy ideig. Raersz majd akkor szedni ilyesmit mikor mar nem tervezel tobb gyereket.
Amugy meg mi nem vagyunk orvosok. Miert nem kerdezel orvost meg errol meg gyogyszertarost??????
Ne haragudj, de ha működő dolog lenne a kapszula, nem lenne a földön aki bevállalná a szilikon beültetést.
De javaslom alaposan nézd meg az összetevőit, és kérdezz meg egy orvost. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy teli van mindenféle "szeméttel" , ugyan is ha gyógyhatású készítménynek van besorolva, nem vizsgáltatják be.
Nos, a mellnövelő kapszula természetes alapanyagokat tartalmaz. Görögszénát, édesköményt, barnamoszatot és valamilyen jamgyökeret. Azt kellene megnézned, hogy ezek közül valamelyik akadályozza-e a peteérést és a baba fejlődését. Én nem értek a gyógynövényekhez, ezért ebben tanácsot adni nem tudok. Egyébként azt nem értem, hogy miért baj az, ha egy nő szeretné magát nőnek érezni, és ezért természetes úton próbál tenni valamit?! Nekem sincsenek nagy melleim, és a terhesség alatt valóban megnőtt, de visszament ugyanakkorára, mint előtte. Engem is zavar, hogy nincsenek olyan melleim, amilyeneket szeretnék, viszont szilikont soha nem rakatnék be. Amikor gondolkoztam a kapszulán, azért nem vettem meg, mert drága volt még akkor, most pedig ismét babát várok, és nem ezzel foglalkoztam. Miből gondoljátok, hogy a szintetikus anyagokból összetákolt terhes vitaminok sokkal biztonságosabbak, mint a gyógynövényekből készült mellnövelő kapszula? Azért, mert az egyikre terhes vitamin van ráírva, a másik pedig egy "luxus" mellnövelő?! Inkább válaszoljunk neki a kérdésre, és ne arról szóljanak a válaszok, hogy mennyire dzsörzé, ha valaki ilyen kapszulát használ!
Egyébként hatásos? Úgy tudom, hogy az édeskömény és a görögszéna az, ami a legjobban inspirálja a hormonokat, hogy nőjön a mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!