Halvány csikot a terhességi teszten jelzett-e annak aki végül nem volt terhes?
Helló!
Én is rettentően kíváncsi vagyok, hogy ennek mi lesz a vége?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Nekem is 4 napja késik. Reggel kb. 5-10 perc után jelent meg valamiféle iszonyú halvány csík Gabrielen. Krémes és/vagy tojásfehérje szerű folyásom van. Azt hiszem, ha nem jön meg, akkor vasárnap reggel újra tesztelek. Javaslom, hogy tedd Te is ugyanezt! Én nagyon szorítok! Nem görcsölünk a babásodáson, de már szeretnénk, ha összejönne! Eljön a mi időnk is! Igaz?
a krémes folyás az nagyon jó.:) drukkolok nektek.
másfél hét múlva nekem is kiderül sikerült-e. remélem. :)
poz tesztet mindenkinek.
Sajna nekem volt ilyen, a Clearblue halvány pozitív lett, és a többi negatív, és nem volt baba. De az jó hír hogy már 4 napja késik! :) Ismételd meg a tesztet 5 nap múlva és ha erősödik akkor tuti baba!
Azért Gratulálok! :) Vigyázz magadra!
Én így jártam. Mint az előttem lévő válaszolónak, nekem is a clearblue lett pozi (kettő is), de a 10-es és más tesztek nem. Meg is jött.
De neked bizti baba van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!