Facelle terhességi teszten fehér csík?
Figyelt kérdés
Időn belül..nem tudom eldönteni, hogy egészen vékony halvány rózsaszín vagy sima fehér csak hogy ott van...valakinek volt hasonló?2011. máj. 24. 14:08
2/9 A kérdező kommentje:
sajna azt nem tudok felrakni...de lehet csak rossz volt...csak hátha volt már másnak hasonló...egy vékonyka vonal
2011. máj. 24. 14:21
3/9 anonim válasza:
Nekem mér olyan volt, hogy ott, ahol a terhes csíknak kellett volna lennie ott még fehérebb volt a teszt, mint a többi részen, ez egyértelmű negatívot jelzett.
4/9 A kérdező kommentje:
igen olyanom nekem is volt...ez nem olyan...
2011. máj. 24. 14:24
5/9 A kérdező kommentje:
Kérdés megoldódott, mert 20 perc elteltével eltünt:)
2011. máj. 24. 14:46
6/9 anonim válasza:
Nekem olyan, hogy időn túl jelent meg a 2. csík és úgy néz ki, hogy a két vége erősebb a csíknak, a belseje pedig sokkal világosabb. Én negatívnak veszem...
7/9 anonim válasza:
Vagyis inkább csak az egyik vége erősebb rózsaszínű. Így kicsit olyan, mintha egy vékony vonalka lenne ott. Ez negatív szerintem, mert időn túl lett ilyen.
8/9 A kérdező kommentje:
jah...időn belül ott volt..száradás közben befoltosodott és nem látszott, száradás után meg úgy néz ki mint egy sima nem túl erős pozi teszt...tudtam hogy megbánom ha megcsinálom mert csak megörít:)
2011. máj. 24. 15:26
9/9 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, időn belül láttam nagyon halovány második csíkot, még másnap is láttam, egy kicsit forgatni kellett, de láttam, erre fel tegnap megjött!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!